Uniek idee Deventer
Home,  Sieraden

Uniek idee! Een armband van jouw favoriete stad?

Uniek zijn is soms best pittig. Wanneer je voor jezelf iets wilt opzetten is het een uitdaging om speciaal te zijn, er uit te springen en iets origineels te verzinnen. Ook in de sieradenwereld werkt dat zo, je moet uniek zijn en ik geef toe soms is dat best lastig. 

Uniek idee

Een uniek idee of ontwerp verzinnen is best lastig, de inspiratie is ook wel eens ver te zoeken en dan moet ik Pinterest of het Internet even een paar dagen met rust laten. Vervolgens borrelt er dan wel weer wat boven. Maar inspiratie of ideeën hoeven natuurlijk niet alleen vanuit jezelf te komen maar ook familie kan soms een grote inspiratie bron zijn. Zo kwam mijn vriend onlangs met een uniek idee: Waarom ontwerp je niet een armband van een bepaalde plaats? Bijvoorbeeld Deventer? Nu moet je weten dat mijn vriend Monopoly spellen heeft ontworpen waaronder ook voor Deventer. Vorig jaar schreef ik al eens een blog over Deventer, misschien leuk om terug te lezen? Dat kan hier .

Een armbandje van Deventer

Dus zo geschiedde en ik ging aan de slag met kleuren, letters en de welbekende mascotte van Go Ahead Eagles. Uiteindelijk is dit het resultaat geworden..

Uniek idee armband DeventerUniek idee armband deventer

Zoals je kunt zien heb ik de kleuren van Deventer gebruikt, geel en rood. Een infinity tussenzetsel met het woord love en de armband is afgewerkt met een bedel van een adelaar. Daarnaast is de armband in lengte verstelbaar met een verlengkettinkje.

Ben jij een rasechte Deventenaar? Ken jij iemand die in Deventer woont? Dan is dit een uniek cadeau! Gewoon voor jezelf of voor je vriendin. Bestel deze armband snel via de webshop want hij is er in beperkte oplage. Klik hier om de armband te bestellen!

 

 

 

 

 

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.