De SieradenClub

COMING SOON – COMING SOON – COMING SOON –

Vind je het leuk om je eigen sieraden te maken? Op 1 september open ik de SieradenClub! Dé SieradenClub van Nederland. Waar je alles leert over het maken van sieraden. Word nu lid voor €9,95,- per maand. De online plek voor sieradenmaaksters om te leren en geïnspireerd te raken!

Word lid van de SieradenClub nu voor €9,95,- per maand

Droom je ervan om je eigen unieke sieraden te maken? Bij de SieradenClub helpen we je om die droom waar te maken! Of je nu een beginner bent of een ervaren sieradenmaakster, bij de SieradenClub vind je alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten.

Waarom lid worden van de SieradenClub?

Inspirerende Tutorials: Leer nieuwe technieken en stijlen. Van basistechnieken tot gave patronen, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

E-books: Toegang tot een breed scala aan E-books met verschillende technieken uitgelegd en inspiratie

Creatieve Community: Word lid van de community waar je je creaties kan delen en inspiratie kan vinden.

Exclusieve Kortingen: Als lid profiteer je van speciale kortingen op materialen, gereedschappen en workshops.

Projecten en Uitdagingen: Doe mee aan leuke projecten en uitdagingen om je vaardigheden te verbeteren en kans te maken op geweldige prijzen.

Leuke verrassingen en cadeautjes, gewoon omdat je lid bent!

Hoe werkt het?

Vul simpelweg het formulier in en je staat op de lijst om officieel lid te worden van de Sieraden club!

Sluit je aan bij de SieradenClub en leer alles over het maken van sieraden. Met maandelijks handige tips, e-books, tutorials en nog veel meer leuks! Nu €9,95,- per maand (na 1 september gaat de prijs omhoog) word je al lid en ontvang je al dit leuks maandelijks in je mailbox. Interesse? Meld je alvast aan en vanaf 1 september gaan we echt van start!

    Door je informatie in te dienen, geef je ons toestemming om je een e-mail te sturen.