Winkelwagen

lijst met blog onderwerpen
Home

Wel eens inspiratieloos? Gebruik dan deze leuke lijst!

Soms ben je gewoon als blogger he-le-maal inspiratieloos. En ja, ook mij overkomt dat wel eens. Dus ik scrolde door mijn concepten en kwam de 30 Day Blog Challenge tegen. Deze challenge is ontworpen en bedacht door Maris van de blog Haremaristeit.nl.  Allerlei leuke onderwerpen om over te bloggen komen op deze lijst voor. Lees je mee? Bron foto

De blog challenge is afgelopen zomer bedacht door Maris, voor de meeste bloggers is het in de zomer komkommertijd en hanteren ze een zomerrooster. Of ze hebben juist meer tijd om te bloggen maar ontbreekt het op 1 of andere manier aan inspiratie. Vandaar dat ze de 30 Day Blog Challenge heeft bedacht.

Je kan 30 dagen achter elkaar bloggen en elke dag een onderwerp kiezen, je kan ook alleen de onderwerpen kiezen die jouw het meeste aanspreken.

Hoe ga ik het zelf doen?

Ik denk dat ik over alle 30 onderwerpen ga schrijven maar niet aaneengesloten. Ik zal het af gaan wisselen met sieraden, trends, DIY enzovoort. Maar omdat ik blog met de intentie: Sieraden met een vleugje Lifestyle, is het dus leuk om er af en toe wat andere onderwerpen doorheen te mixen.

Wil je de lijst overnemen?

Alle credits gaan natuurlijk naar Maris, van Hare Maristeit! Benoem haar dus ook even als je de 30 Day Blog Challenge gaat gebruiken!

Ben jij ook wel eens inspiratieloos voor je blog? 

 

 

 

This article has 12 comments

 1. Simone

  Op het moment is het op mijn blog erg stil. Onder andere doordat ik gewoon weinig inspiratie heb. Maar mijn hoofd zit ook wel vol met van alles en nog wat (dingen die ik dan weer – nog – niet wil delen op mijn blog).
  Ik ga dit lijstje in elk geval wel als inspiratie gebruiken!

  • Sandra

   Leuk, succes met het lijstje! En met je volle hoofd, herkenbaar. Sommige dingen wil ik ook gewoon niet delen maar schrijf ik gewoon voor mezelf een apart boekje zodat het wel “uit” mijn hoofd is.

 2. Sandra

  Vind dit een leuke lijst met leuke ideeën! Ben hem al vaker tegengekomen toen een aantal bloggers deze challange deden. Eigenlijk heb ik nog nooit gehad dat ik écht inspiratieloos ben, gelukkig. Heb altijd wel wen lijstje met ideeën die ik opgeschreven heb en die ik nog moet uitwerken!

 3. jeapiebel

  Ik ben haast nooit inspriratieloos over mijn blog. Wel had ik er even geen zin in toen ik op vakantie was. Blog over alles en nog wat is ook leuk. 🙂

 4. Nicole

  Dit lijkt me echt een leuke challenge! Ik ben net begonnen met bloggen. Tot nu toe heb ik alleen recepten geplaatst, maar dit wil ik ook gaan uitbreiden met meer persoonlijke dingen. Ik denk dat ik elke week een onderwerp van de challenge ga behandelen 🙂

 5. Marsha

  Ik vind deze ook erg leuk! Hij staat nog in mijn to-do lijstje. -x-

  • Sandra

   Ook als je genoeg inspiratie hebt is deze leuk om tussendoor te gebruiken. Maar zo te lezen bij jouw nog genoeg vakantie inspiratie toch? haha

 6. Pingback: #30DayBlogChallengeNl Ik ben bang voor...... - SanShine

 7. Pingback: Naam van mijn blog, hoe heb ik deze gekozen, 30dayblogchallenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: