lijst met blog onderwerpen
Home,  Persoonlijk

Wel eens inspiratieloos? Gebruik dan deze leuke lijst!

Soms ben je gewoon als blogger he-le-maal inspiratieloos. En ja, ook mij overkomt dat wel eens. Dus ik scrolde door mijn concepten en kwam de 30 Day Blog Challenge tegen. Deze challenge is ontworpen en bedacht door Maris van de blog Haremaristeit.nl.  Allerlei leuke onderwerpen om over te bloggen komen op deze lijst voor. Lees je mee? Bron foto

De blog challenge is afgelopen zomer bedacht door Maris, voor de meeste bloggers is het in de zomer komkommertijd en hanteren ze een zomerrooster. Of ze hebben juist meer tijd om te bloggen maar ontbreekt het op 1 of andere manier aan inspiratie. Vandaar dat ze de 30 Day Blog Challenge heeft bedacht.

Je kan 30 dagen achter elkaar bloggen en elke dag een onderwerp kiezen, je kan ook alleen de onderwerpen kiezen die jouw het meeste aanspreken.

Hoe ga ik het zelf doen?

Ik denk dat ik over alle 30 onderwerpen ga schrijven maar niet aaneengesloten. Ik zal het af gaan wisselen met sieraden, trends, DIY enzovoort. Maar omdat ik blog met de intentie: Sieraden met een vleugje Lifestyle, is het dus leuk om er af en toe wat andere onderwerpen doorheen te mixen.

Wil je de lijst overnemen?

Alle credits gaan natuurlijk naar Maris, van Hare Maristeit! Benoem haar dus ook even als je de 30 Day Blog Challenge gaat gebruiken!

Ben jij ook wel eens inspiratieloos voor je blog? 

 

 

 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.