Retouren en garantie

Retourneren

1. Meld je retour: Indien de artikelen na aflevering van een bestelling niet naar wens zijn, dan dien je dit binnen 14 dagen na levering te melden bij SanShine. Stuur een mail met de reden van retour, de orderreferentie van de bestelling en om welke artikelen het gaat.
Let op: Op maat gemaakte sieraden kunnen niet retour gestuurd worden.

2. Verstuur na akkoord de retouren naar SanShine: Het retourartikel moet binnen 14 dagen na aflevering in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden, ongedragen en zonder beschadigingen. Zorg voor een goed beschermende envelop of verpakking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en het verzenden geschiedt op eigen risico van de klant.
Retouradres:
SanShine
Distelvlinderlaan 27
7323 RK Apeldoorn

3. Zodra we de sieraden in goede orde hebben ontvangen (ongedragen en zonder beschadigingen), wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van de klant.

Garantie

SanShine geeft 1 maand garantie op de geleverde artikelen, vanaf de datum van de orderbevestiging. Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan, dan kan het sieraad ter reparatie teruggestuurd worden. Meld dit altijd van tevoren bij SanShine.

Let op: De garantie is niet van toepassing op:

* slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden;
* verkleuring of vlekken van het metaal door aanraking met water, parfum en andere cosmetica;
* gebroken of beschadigde sieraden/steentjes doordat het sieraad gevallen is;
* verkleuring of slijtage van waxkoord;

Neem contact op en SanShine stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie. De kosten voor het terugsturen zin voor de klant, de reparatie is kosteloos.