Winkelwagen

Choker met buffelkop
Home

Choker met een buffelkop

Opeens waren ze daar, de buffelkoppen. Je komt ze tegen in het interieur, in sieraden of accessoires. Eerst vond ik het natuurlijk niets maar hoe meer ik het voorbij zag komen hoe leuker ik de buffelkoppen begon te vinden.

Buffelkoppen overal

Het begon met deze portemonnee:Portemonnee met buffelkop

Ik kocht deze portemonnee toen ik een weekendje weg was met mijn moeder. Ik begon de bull of buffelafbeeldingen best gaaf te vinden en van deze was ik meteen helemaal weg. Ik had al een leuke tas gekocht en deze portemonnee paste er precies bij. Vooral afgelopen zomer zag je de buffelkoppen veel maar ook nu blijf je ze zien. Ik ging natuurlijk op zoek naar bedeltjes van buffelkoppen en vond deze uiteraard bij mijn favoriete webshops.

Maar ik maakte ook een ontwerpje voor een weefarmbandje met een buffelkop.

weefpatroon bull

Chokerketting

Vandaag ging ik voor deze chokerketting met een buffelkop als hangertje. Super schattig, maar ook stoer. Het materiaal voor de choker is trouwens fluweelband, heel fijn, zacht materiaal.

Buffel choker

Uiteraard is deze toffe choker te vinden in de webshop van SanShine! Neem gerust een kijkje. Misschien een leuk idee als cadeautje voor de feestdagen?

Wat vind jij van de buffelkoppen? (en ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wat je van de choker ketting vindt!) Laat het me weten bij de comments!

 

 

 

This article has 5 comments

  1. marietje

    ze zijn toch wel heel leuk die buffelkoppen effen aan wennen en dan vind ik ze ook heel leuk .mooi gemaakt weer en die portemonnee is ook wel heel gaaf . goed dat je die toen gekocht heb .choker ketting is ook heel mooi vooral voor de feestdagen met dat fluweelband.

  2. jeapiebel

    Ik denk dat als je dol bent op buffel dan zal ze dit te gek vinden. 🙂 Ik ben meer van schattige eekhoorn..hihi

  3. Yvonne

    Je ziet ze inderdaad steeds vaker. Ik vind het erg leuk aan die ketting.

  4. Pingback: SansLife de week door #2. Krijttekeningen en sinterklaas feesten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: