Choker met buffelkop
Home,  Sieraden

Choker met een buffelkop

Opeens waren ze daar, de buffelkoppen. Je komt ze tegen in het interieur, in sieraden of accessoires. Eerst vond ik het natuurlijk niets maar hoe meer ik het voorbij zag komen hoe leuker ik de buffelkoppen begon te vinden.

Buffelkoppen overal

Het begon met deze portemonnee:Portemonnee met buffelkop

Ik kocht deze portemonnee toen ik een weekendje weg was met mijn moeder. Ik begon de bull of buffelafbeeldingen best gaaf te vinden en van deze was ik meteen helemaal weg. Ik had al een leuke tas gekocht en deze portemonnee paste er precies bij. Vooral afgelopen zomer zag je de buffelkoppen veel maar ook nu blijf je ze zien. Ik ging natuurlijk op zoek naar bedeltjes van buffelkoppen en vond deze uiteraard bij mijn favoriete webshops.

Maar ik maakte ook een ontwerpje voor een weefarmbandje met een buffelkop.

weefpatroon bull

Chokerketting

Vandaag ging ik voor deze chokerketting met een buffelkop als hangertje. Super schattig, maar ook stoer. Het materiaal voor de choker is trouwens fluweelband, heel fijn, zacht materiaal.

Buffel choker

Uiteraard is deze toffe choker te vinden in de webshop van SanShine! Neem gerust een kijkje. Misschien een leuk idee als cadeautje voor de feestdagen?

Wat vind jij van de buffelkoppen? (en ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wat je van de choker ketting vindt!) Laat het me weten bij de comments!

 

 

 

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.