Happy star leer
Home,  Sieraden

“Happy Star” Bracelet

Tijd voor een nieuw armbandje, nou ja, nieuw is dit armbandje niet helemaal, in februari van dit jaar heb ik deze armband gemaakt. Maar door het artikel wat ik gisteren plaatste (kun je hier teruglezen trouwens) werden mijn “inspiratie zintuigen” 🙂 weer even geprikkeld, aangezien dit een armbandje van leer is. Ik heb het artikel van februari er bij gezocht en hier en daar wat aangepast.

Lees je mee?

Op Pinterest.com vond ik dit gedichtje:

When it rains.
Bron

Sterren aan de hemel

Ik vind het een mooi gedichtje. Sterren zijn heel bijzonder. Op een prachtige, heldere winter- of zomeravond naar de sterren kijken vind ik altijd erg mooi. Ik geloof er ook heilig in dat al mijn dierbaren die overleden zijn een sterretje zijn geworden en stralen aan de hemel…..

Welke materialen heb ik gebruikt?

Oké, het armbandje (lekker van de hak op de tak); wederom met veel liefde gemaakt en de materialen bij elkaar gezocht. Deze keer heb ik gekozen voor 2 verschillende kleurtjes leerdraad van ongeveer 5mm dik. Twee bedeltjes, een sterretje en een licht roze acryl kraaltje. Het acryl kraaltje is natuurlijk niet echt een bedeltje, maar daar heb ik een bedeltje van gemaakt. Voor dit leer heb je speciale sluitingen nodig. Je bevestigt dit leer met een drupje sieradenlijm in de sluiting, goed aandrukken en ongeveer 24 uur laten drogen. Het resultaat is prachtig. (Al zeg ik zelf 🙂 )

Knipsel

Dit keer heb ik gekozen voor goudkleurige materialen maar natuurlijk kun je er ook voor zilver kiezen. Beide materialen geven allebei een chique uitstralen.

Dit armbandje staat ook in de Webshop van SanShine. Neem gerust een kijkje.:)

Draag jij wel eens sieraden van (nep) leer?

 

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.