Pinterest favourites
Home,  Persoonlijk

Pinterest favourites #5

Pinterest favourites #5 alweer. Pinnen op Pinterest begint zo langzamerhand een grote hobby te worden. Urenlang klikken en doorklikken en weer doorklikken naar mooie plaatjes en veel inspiratie. Vandaag laat ik mijn herfstbord zien. Kijk je mee?

Herfst is coming?

Voorlopig nog niet geloof ik, de weersvoorspellingen voor de aankomende dagen zien er top uit! Weeronline geeft dinsdag zelfs 30c graden aan! Maar je merkt toch al wel dat de herfst bezig is zijn intrede te doen. S’avonds eerder donker en de blaadjes die hier en daar beginnen te vallen. Dat het herfst gaat worden vind ik niet erg, ieder seizoen heeft zijn charmes. Wanneer het eind februari is kan voor mij de lente niet snel genoeg beginnen en eind September kijk ik uit naar avondjes op de bank met de kaarsjes aan.

Pinnen op Pinterest

Pinnen op pinterest is een leuke bezigheid, je doet er veel inspiratie op. Ik heb verschillende “borden” waaronder het bord Herfst Laat we beginnen met de eerste inspirerende foto, een prachtige, typische herfstfoto.

bron fotoHerfst

Waar ik op Pinterest ook veel naar zoek is knutsels en deze eenvoudige bladeren zijn super leuk om te maken.

bron foto

knipsel-2

Mocht de herfst lekker zijn intrede doen en de bladeren vallen van de bomen, dan kun je met je kinderen bladeren gaan zoeken in alle kleuren en vormen. Laat ze thuis een nachtje drogen en creëer dit leuke plakwerkje. Meteen een leuke activiteit voor in de herfstvakantie!

Bron fotoherfst bladeren knutselen

Dit is een herfsttafereeltje met heide, ziet er erg mooi en gezellig!

Bron fotoHerfst styling met heide

En de laatste die ik aan je wil laten zien is 1 van mijn favorieten. Deze foto brengt alles  bij elkaar wat de herfst te bieden heeft.

Bron fotoherfst

Vind je het leuk om de andere Pinterest favourites terug te lezen dat kan. Dit is deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4  of ga naar mijn Pinterest pagina en bekijk al mijn borden.

Pin jij ook op Pinterest? Zoja, ik ben benieuwd naar je borden. Zet je link bij de comments.

 

 

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.