Pinterest favourites
Home,  Persoonlijk

Pinterest favourites #4

Deel 4 alweer! Ik laat je 1 van de borden zien die ik heb gemaakt op Pinterest. In deze blogpost kon je meekijken op het bord creatief. Vandaag gaan we een hele andere kant op,  dus even geen kralen en sieraden maar ik laat je mijn favo plaatjes en foto’s van Mallorca zien. Lees- en kijk je gezellig mee?Vraag je aan mij wat mijn favoriete vakantieland is? Dan zal ik volmondig en met stip op nummer 1 Mallorca zeggen. I love it. De natuur, de sfeer, de mensen, de mooie stranden en baaien en natuurlijk een aangename temperatuur. Dus niet zo gek dat ik  Pinterest op z’n tijd afstruin naar mooie plaatjes en foto’s van Mallorca. Niet alleen voor de foto’s maar ook om tegelijk inspiratie op te doen voor mijn sieraden. Uiteraard heb ik netjes de bron vermeld naast elke foto.

352eced85e8c75e5bd3ee53a082d4cbdSentido Punta Del Mar, het hotel waar wij al een aantal keer zijn geweest. Het ligt in het plaatsje Santa Ponca. Het is een prachtig hotel, met een adembenemend  uitzicht over zee. (bron foto)

 

689ec1029ecd56095d6ddf518d8d11cbHet strand van Santa Ponca, kijk die palmbomen!  (bron foto )

2106d24ad2eb8207dd81e5e06acfc6ddValdemossa, dit vind ik nu zo leuk aan Mallorca. De mooie, smalle straatjes. De huizen met de authentieke luiken en de balkonnetjes met vrolijke bloemen. (bron foto )

09d3591bfb820bdc6d5b2ce11f432350Faro de Formentor, de vuurtoren van Formentor. Wow, kijk dat bergweggetje…. Uiteraard hebben we deze vuurtoren bezocht. (bron foto)

177cc0272548e3b578c743788ce7b66bPalma de Mallorca, de hoofdstad van Mallorca. Als je naar Mallorca gaat is het zeker een aanrader om de hoofdstad een bezoekje te brengen. Het is een bruisende stad met veel kleine straatjes, steegjes en bijzondere winkeltjes. Deze stad wordt door sommige mensen ook wel klein Barcelona genoemd. (bron foto)

Oké, ik kan nog wel uren doorgaan over Mallorca maar daar ga ik je verder niet mee vermoeien. Ik denk dat dit wel genoeg is. haha. Ben je benieuwd naar mijn andere borden op Pinterest? Klik dan hier.

Ben jij  veel op Pinterest te vinden en zoja, waar zoek je naar? Of misschien ben je ook  op vakantie naar Mallorca geweest? Ik ben benieuwd naar de reacties!

 

 

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.