koko armbanden
Home,  Sieraden

Koko armbanden, leuk voor een workshop?

Koko leer is al een tijdje niet meer weg te denken in de sieradenwereld. Waarom men het koko noemt, geen idee? Maar ik vind het mooi materiaal en heb (een tijd terug al) er mooie armbanden van gemaakt. 

Koko leer is er in verschillende kleuren. Ik heb nu voor de beige achtige kleur en de bruine kleur gekozen. Super leuke kleuren weer voor de herfst!

plat leerschuif cabachons

Leuk voor een workshop?

Om de armbanden wat meer vrolijkheid te geven heb ik er schuifkralen met cabochons aan gemaakt. Het leuke van deze schuifkralen is dat je zelf kunt kiezen welke kleur cabochon je er op bevestigd en zo kun je helemaal naar eigen smaak variëren. Ontzettend leuk om te maken. Aangezien ik bezig ben om workshops te gaan organiseren denk ik dat dit een geschikt sieraad is om aan te bieden voor een workshop. Ik zou het leuk vinden als ik wat input krijg vanuit jullie kant. Wat is leuk voor een sieraden workshop? Wat lijkt je leuk om te maken, misschien wil je juist een bepaalde techniek leren? Let me know!

Shoppen en shoppen

Natuurlijk kun je deze armbanden in de webshop van SanShine shoppen.

Dus, suggesties voor een workshop zijn van harte welkom! Leuk, ik ben benieuwd naar de reacties! 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.