Pinterest favourites
Home,  Persoonlijk

Pinterest favourites #1

 

Pinterest, velen van jullie kennen het vast wel. Pinterest is een soort online prikbord waar je foto’s (en video’s) op kan plaatsen. Dat noem je pinnen. 

Pinterest is hét sociale netwerk om digitale prikborden te maken. Je pint hierop plaatjes en video’s van bijvoorbeeld je favoriete sieraden, DIY instructies of de nieuwste trends. Ik ben zelf dol op Pinterest en moet elke dag kijken. Lekker even een halfuurtje “pinnen”. Natuurlijk zoek ik veel naar inspiratie voor het maken van mijn sieraden.  Maar ik kijk ook naar andere creatieve dingen, beauty, Kerst, Lente, wonen enz. enz… Daarnaast is het natuurlijk een goede manier om mijn eigen sieradenlijn de wereld in te slingeren! Vandaag laat ik je mijn favorieten van deze week van Pinterest zien.
Knipsel

Laten we in deze blogpost beginnen met mooie plaatjes van sieraden die ik heb gevonden en die mij inspireren.

Knipsel

Dit is een foto afkomstig van Etsy.com. Een mooi geweven armbandje.

Knipsel

Leuke armcandy!! Beadsarmbandjes en simpele, subtiele armbandjes. Deze foto komt van Mint15

Knipsel

Deze oorbellen vind ik echt heel gaaf. Tevens hangt er een hele DIY onder deze foto over hoe je deze maakt. Zo leuk! Dit is een foto afkomstig van 1 of andere Rus. Grappig om te zien hoe wereldwijd Pinterest is. Zo kun je dus ook zoeken op sieraden uit de hele wereld.

Knipsel

Deze Ear Cuff oorbellen van Swarovsky, heel mooi. Foto komt van Ebay.

Knipsel

Deze vond ik gisteren nog, een hele mooie ketting van Chanel. De foto is afkomstig van Thejewelryhut.com.

Nou ja, en zo kan ik nog uren doorgaan met het laten zien van mooie plaatjes van Pinterest. Mocht je mij willen volgen op Pinterest? Dat kan natuurlijk, ik ben te vinden onder de naam Sandra Evers. Uiteraard moet je zelf wel een account hebben bij Pinterest.

Wat vind jij van Pinterest? Ben je ook zo gek op “pinnen?” 🙂

 

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.