Pinterest favourites
Home,  Persoonlijk

Pinterest favourites #2

 

In deze blogpost vertelde ik mijn favoriete Pinterest plaatjes van sieraden waar ik geïnspireerd door raak. In dit deel laat ik je 1 van de borden zien die ik heb “gemaakt”. Benieuwd? Lees dan gezellig mee!

Op Pinterest kun je onder jouw account meerdere borden maken met verschillende categorieën. Zo zie je bijvoorbeeld een foto van een mooi sieraad en deze wil je graag bewaren. Dan kan je hem opslaan op je bord met categorie sieraden. Zo heb ik verschillende borden aangemaakt zoals SanShine, Sieraden, DIY, Zomer, Trends en nog veel meer. Vandaag wil ik graag wat foto’s laten zien uit het bord creatief. Want naast het maken van sieraden vind ik het ook erg leuk om andere creatieve dingen te frobelen. Alleen of samen met de kinderen.

Knipsel

Daar gaan we, dit is denk ik één van de eerste foto’s die ik bewaarde op dit bord: Met washitape waxinelichtjes versieren. Dit heb ik samen met mijn dochter gedaan en het is echt super leuk om te doen en het resultaat is heel gezellig!

Knipsel

Nog eentje met washitape…  (washitape is erg leuk spul, we hebben hier een hele verzameling thuis 🙂 )

Knipsel.PNG

Hoe leuk is dit! Van strijkkralen een soort van “dekseltjes” gemaakt voor op je glas. Erg handig voor in de zomer. Dit staat ook zeker nog op ons to do lijst om te maken.Knipsel

Vaasjes gemaakt van plastic flessen.Knipsel

Leuk! Op een canvas tas een hart stempelen.hart-met-achterkant-potlood.1392319886-van-m.dentoom

Even weer terug naar de Sinterklaas periode… Zoiets heb ik zelf ook gemaakt.Potje-plaatje-lichtje-en-Sinterklaas-is-er.1381439326-van-Marielletk

Hoe leuk is deze Pringles bus? Omgetoverd tot een houder voor je wattenschijfjes.Knipsel

Dit was een kleine selectie uit mijn Pinterest bord Creatief.  

Vind jij het ook leuk om creatief bezig te zijn? Zoja, wat vind je leuk om te maken? Ik ben benieuwd! Laat het me weten in een reactie onder dit bericht.

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.