DIY herfst choker ketting
Do It Yourself,  Home,  Sieraden

Do it yourself: Lange chokerketting in herfstsferen

Het is alweer een tijdje geleden, ik zat heerlijk in het zonnige Mallorca, en ik ontving een mailtje van Monique van Beads & Basics. Of ik misschien zin had in een leuke samenwerking? Natuurlijk. Ik heb dan ook een leuke DIY gemaakt met de materialen uit de webshop van Beads & Basics.

Beads & Basics, is 1 van de grootste kralen webshops van Nederland en word gerund door de zusjes Monique en Nathalie Bouwkamp. Wat ooit is begonnen op een studentenkamer is uitgegroeid tot 1 van de grootste kralen webshops van Nederland. Vanuit hun kantoor in Utrecht zijn de twee zussen iedere dag bezig met wat ze het allerleukste vinden om te doen, sieraden maken, inspiratie video’s maken en natuurlijk bestellingen afhandelen! Super leuk natuurlijk en het is 1 van mijn favoriete webshops, ik heb er al veel van mijn kralen en onderdelen besteld.

Vandaag heb ik een leuke DIY voor jullie. Stap voor stap leg ik je aan de hand van de foto’s uit hoe je deze choker herfstketting kunt maken. Alle onderdelen komen uiteraard uit de webshop van Beads and Basics.benodigdheden DIY

Wat heb je nodig?

Alle materialen en onderdelen kun je bestellen in de webshop van Beads and Basics. Het volgende heb ik gebruikt voor deze herfst choker ketting:

Tangetjes

Stap 1

Neem de suède veter en de ballchain ketting, knip deze samen op de gewenste lengte. Ik heb 105 cm aangehouden. Daarna bevestig je een eindkapje aan het ballchain en een veterklemmetje aan de suède veter.

ballchain en veterkettingballchain en veterketting

Stap 2

Bevestig een jumpring aan beide kanten van de ballchain ketting en de suède veter. Daarna bevestig je aan het ene uiteinde van de ketting de ovale bedel.

bedel ovaal

Stap 3

Nu gaan we jumpringen aan het veertje, kwastje en het blaadje maken. Bevestig deze aan de andere kant van de ketting.

Herfstketting DIYdiy herfstchoker ketting

Tadááá!! Klaar is deze leuke herfstketting! We noemen dit ook wel een lange choker. Je wikkelt hem om je hals en de uiteinde haal je door de ovale bedel. Zo krijg je een super leuk effect!

diy choker kettingdiy herfst choker kettingDiy herfst choker ketting

Dit artikel is een samenwerking met de webshop Beadsandbasics.

Ik vind het ontzettend leuk om DIY’s uit te werken voor mijn blog. Misschien ga ik in de toekomst ook wel video DIY tutorials maken. Vind je het leuk om nog meer sieraden DIY’s te zien? Laat het me weten bij de comments!

 

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.