Chocker Palm Tree
Home,  Sieraden

“Palm Tree” Choker

Chokers zijn niet te missen deze zomer en we blijven ze voorlopig nog wel zien, dus ook in het najaar.

Deze gezellige choker met Palmboom bedel doet me weer denken aan onze fijne zonvakantie. Helemaal met de tropische temperaturen, ogen dicht, gezicht in de zon, cocktail erbij en je waant je op een tropisch palmbomen eiland.

Dit choker kettinkje is gemaakt van glanzend waxkoord afgewerkt met een palmboom bedeltje.

De choker is in maat verstelbaar met een verlengkettinkje. Tijdens het typen van dit blogje bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om me eens te gaan verdiepen in de afkomst van chokers en waarom het zo word genoemd. Eigenlijk, als je het goed bekijkt, is het best een vreemd kettinkje wat zo strak om je hals zit. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er even aan moest wennen. Dus binnenkort een artikeltje over de afkomst van de choker ketting. Uiteraard kun je deze leuke choker ook shoppen in de webshop

Wat vind jij van de choker ketting? Ik lees het graag in de comments.

4 reacties

  • Eva

    Leuke choker! Gisteren heb ik toevallig ook een choker gekocht. Eigenlijk alleen de “onderdelen” ervan, want ik ga ‘m zelf maken! In dat winkeltje waar ik ‘m kocht hadden ze natuurlijk ook de choker die al af was, maar het scheelde nogal veel geld dus ik ga hem gewoon zelf maken 🙂 En misschien schrijf ik er dan ook wel een artikel over.

    Ik kwam trouwens op je blog door het spam je blog artikel! En toen ik las dat je over sieraden blogde leek me dat wel interessant, dus ik volg je op Bloglovin 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.