Happy Moments
Home,  Persoonlijk

HI HA Happy Moments #6

Mijn blog, SanShine, had voorheen de naam WorldofSanShine. Ik schrijf voornamelijk over de sieradenlijn SanShine. Maar het had immers de naam WORLD of SanShine, sieraden en een vleugje lifestyle. Achter de schermen gebeurt er natuurlijk ook heel veel.  Deze rubriek zal ik gewoon voort zetten op SanShine. Dus vandaag neem ik je mee in mijn wereld van Happy Moments.  Nieuwsgierig? Lees dan verder en neem een klein kijkje in mijn wereld.

♥ Een film kijken bij het Openlucht filmfestival in Apeldoorn

♥ De laatste vakantie week was aangebroken en we hadden gelukkig nog mooie dagen!

♥ Alweer een boek uit gelezen.

Eigen domeinnaam

♥ Ik ging eindelijk over van een gratis WordPress site naar een eigen domein. (Hier kun je het artikel teruglezen)

♥ Een blij gevoel wanneer ik met de site bezig was.

♥ Lekker zwemmen met het gezin.

♥ Leuke reacties en berichtjes krijgen over de vernieuwde site.

♥ Een nieuwe fiets uitzoeken!

♥ Nog meer tropische temperaturen.

 

Wat was jouw Happy Moment van de afgelopen week?

 

 

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.