Winkelwagen

contact
Persoonlijk

Update SanShine

Toen ik het mailtje binnen kreeg van degene die mijn thema had geïnstalleerd, zei hij erbij dat er nog behoorlijk wat aangepast moest worden. Mijn eerste gedachten waren: “ach joh, dat zal wel meevallen, dat klusje gaan we even klaren in een avondje..”  Benieuwd of dat klusje inderdaad even geklaard was? Lees dan gezellig mee met deze Update.

Website staat “live”

Op woensdagavond kreeg ik het bericht dat de website “live” stond. Ha leuk,meteen aan de slag. Het was al wat later dus ik ben er een uurtje mee bezig geweest. De volgende dag weer stuiterend het bed uit en direct weer verder. Maar er liepen natuurlijk ook nog kinderen rond die wat geëntertaind moesten worden. Dus tussen de bedrijven door heeeeel veeel gedaan. Want ik moest en zou s’avonds het eerste artikel schrijven wat vrijdags online zou komen. (die lees je hier trouwens terug.)

Wat een ellende?

Maar man, man, man, het heeft toch wel wat voeten in de aarde om zo’n website/thema helemaal naar wens in te richten. En er moest inderdaad nog BEHOORLIJK wat aangepast worden. Nadat het artikel vrijdag online was gekomen kwam eigenlijk de meeste “ellende” want dit zag er niet mooi uit en dat kon anders. Ik vond het niet mooi leesbaar op mobiel en de webshop moest natuurlijk gevuld worden! Wat ben ik aan het stoeien geweest met menu’s en aanpassingen. Dacht ik dat ik het voor elkaar had, zag het er op mobiel niet mooi uit. Had ik het ene vinkje aangezet, was ik iets anders weer kwijt. We zijn nu inmiddels een paar dagen verder en ik kan zeggen dat ik tevreden ben. Hier en daar misschien nog wat aanpassingen en de webshop moet nog goed gevuld worden.

Ben d’r klaar mee

Op een gegeven moment was ik er ook wel een beetje klaar mee hoor, 2 uur lang zoeken en turen hoe je een bepaalde instelling moet veranderen. Maar Google was (en is) mijn beste vriend net als de handleiding van dit thema.  Ik wilde pas weer een blogpost online zetten als ik tevreden zou zijn.  Zo, en nu gaan we weer lekker even verder met kraaltjes rijgen.

 

Voor de bloggers onder ons; heb jij ook zelf je website ingericht en voorzien van content? Ik ben heel benieuwd!

This article has 9 comments

 1. marietje

  och dus dat had je helemaal niet verwacht ,maar ik vond het er toch al wel heel mooi uit zien hoor, hopelijk is het nu naar je zin en kun je er tevreden mee verder.

 2. Yvonne

  Het ziet er toch heel goed uit nu? Goed lettertype ook en leesbaar op mobiel. Ik heb mijn website zonder hulp ingericht. Het thema doet het meeste zelf. Alleen zou ik nog wel graag een logo willen.

 3. Chantalle

  Wauw het ziet er echt prachtig uit! Ik zou dit sowieso niet helemaal alleen kunnen doen haha, ik ben veel te ongeduldig en ik denk dat ik echt zou stressen!

 4. marleen@burgertrutjes

  Ziet er mooi uit!!! Ik heb ons thema eigenlijk nagenoeg zo gelaten.. behalve het logo, die heb ik zelf gemaakt.

 5. Ilse van Kreanimo

  Mijn man is de IT’er in huis en ik de content maker… vult mekaar goed aan.

  Ziet er netjes uit hier!

 6. Sjoukje - meergeldminderstress

  Het ziet er goed uit! Heel mooi gedaan!
  Ik vind het zelf ook een drama, om het allemaal aan te passen tot het precies goed is. Ik wil eigenlijk een nieuw thema, maar ik heb geen tijd om me er nu in te verdiepen. Tot die tijd laat ik het maar even zoals het is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: