contact
Persoonlijk

Update SanShine

Toen ik het mailtje binnen kreeg van degene die mijn thema had geïnstalleerd, zei hij erbij dat er nog behoorlijk wat aangepast moest worden. Mijn eerste gedachten waren: “ach joh, dat zal wel meevallen, dat klusje gaan we even klaren in een avondje..”  Benieuwd of dat klusje inderdaad even geklaard was? Lees dan gezellig mee met deze Update.

Website staat “live”

Op woensdagavond kreeg ik het bericht dat de website “live” stond. Ha leuk,meteen aan de slag. Het was al wat later dus ik ben er een uurtje mee bezig geweest. De volgende dag weer stuiterend het bed uit en direct weer verder. Maar er liepen natuurlijk ook nog kinderen rond die wat geëntertaind moesten worden. Dus tussen de bedrijven door heeeeel veeel gedaan. Want ik moest en zou s’avonds het eerste artikel schrijven wat vrijdags online zou komen. (die lees je hier trouwens terug.)

Wat een ellende?

Maar man, man, man, het heeft toch wel wat voeten in de aarde om zo’n website/thema helemaal naar wens in te richten. En er moest inderdaad nog BEHOORLIJK wat aangepast worden. Nadat het artikel vrijdag online was gekomen kwam eigenlijk de meeste “ellende” want dit zag er niet mooi uit en dat kon anders. Ik vond het niet mooi leesbaar op mobiel en de webshop moest natuurlijk gevuld worden! Wat ben ik aan het stoeien geweest met menu’s en aanpassingen. Dacht ik dat ik het voor elkaar had, zag het er op mobiel niet mooi uit. Had ik het ene vinkje aangezet, was ik iets anders weer kwijt. We zijn nu inmiddels een paar dagen verder en ik kan zeggen dat ik tevreden ben. Hier en daar misschien nog wat aanpassingen en de webshop moet nog goed gevuld worden.

Ben d’r klaar mee

Op een gegeven moment was ik er ook wel een beetje klaar mee hoor, 2 uur lang zoeken en turen hoe je een bepaalde instelling moet veranderen. Maar Google was (en is) mijn beste vriend net als de handleiding van dit thema.  Ik wilde pas weer een blogpost online zetten als ik tevreden zou zijn.  Zo, en nu gaan we weer lekker even verder met kraaltjes rijgen.

 

Voor de bloggers onder ons; heb jij ook zelf je website ingericht en voorzien van content? Ik ben heel benieuwd!

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.