Sanslife
Home,  Persoonlijk

Ik heb nog een stukje Internet tot mijn beschikking; www.sanslife.nl

Er was even een blogstilte hier op SanShine. Nou ja, twee weekjes ongeveer, dus het viel wel mee. Ik zal je vertellen waar ik de afgelopen weken druk mee was. Lees je mee?

Op deze blog, www.sanshine.eu, blog ik voornamelijk over mijn handgemaakte sieraden van SanShine. Af en toe kwam er een vleugje lifestyle voorbij zoals een Action shoplog of een artikel over mijn Happy Moments. Maar dat vleugje lifestyle zal van deze blog verdwijnen. Aangezien ik zulke artikelen wel heel erg leuk vind om te schrijven en te maken heb ik besloten (nou ja, eigenlijk meer op advies van mijn vriend, haha) om een nieuwe website te lanceren waar ik helemaal los kan gaan met Action shoplogs, Happy Moments, moederschap, beauty en lifestyle. Dus, zoals de titel al aankondigde heb ik nog een stukje Internet tot mijn beschikking genaamd; www.sanslife.nl. Op SansLife kun je terecht voor alles wat betrekking heeft op lifestyle, beauty, moederschap enz…

Wat voor artikelen verschijnen er nu op SanShine?

Op SanShine ga ik me alleen nog maar richten op alles wat te maken heeft met sieraden, tips, trends en natuurlijk mijn eigen handgemaakte sieraden promoten. Op SanShine kun je uiteraard nog wel eens een kijkje achter de schermen krijgen zoals ik al eens in dit artikel heb laten zien.

koko armbanden

Een kijkje op SansLife.nl?

Lijkt het je leuk om mijn leven te volgen? Ben je benieuwd naar mijn ervaringen als moeder of nieuwsgierig naar mijn mening over een bepaald product? Blijf dan SansLife (klik hier) volgen of abonneer je op de blog. Even voor de duidelijkheid, SansLife is geen mamablog, (zoals er al zoveel zijn) Het is blog over lifestyle, beauty, boeken, DIY enzovoort. Heel veel random onderwerpen waar mijn interesses liggen.

Heb jij mijn nieuwe website al bekeken? Zoja, wat vind je ervan? Ik ben benieuwd. Laat het me weten bij de cooments!

 

 

 

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.