armbandjes kralenwinkelonline
Home,  Sieraden

Armbandjes; gemaakt van materialen van Kralenwinkel-online

Een maand geleden mocht ik weer een pakketje ontvangen van de webshop Kralenwinkel-online. Ik heb mijn creativiteit de vrije loop laten gaan en armbandjes gemaakt met schelpjes.

Toen ik het pakketje open maakte was ik in eerste instantie eigenlijk een beetje teleurgesteld, schelpjes, kleine kraaltjes in de kleuren mint en roze en de bedeltjes die je op onderstaande foto ziet. bedeltjes kralenwinkel online

Persoonlijk vind ik dit meer materialen die ik zou gebruiken in de zomer. Ik heb het pakketje daarom ook een tijdje aan de kant gelegd. Tot gisteren. Ik kreeg opeens een leuk maar vrij simpel idee. Door er zwarte kraaltjes  van mijzelfd aan toe te voegen en een stukje suède veter, maakte ik van de gekregen kralen toch een wat “winterse” look.armbandjes schelp

 

Wat vind jij van deze armbandjes?

 

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.