achter de schermen sanshine
Home,  Persoonlijk

Achter de schermen #1

Vandaag neem ik jullie mee “achter de schermen” bij  SanShine.  Kijk je gezellig mee?

Mijn werkplek

Laten we eens beginnen met het plekje waar ik vaak bezig ben, met andere woorden; “werkplek”.  Op zolder heb ik een plek gecreëerd, tussen al andere bende, lees: wasrek, speelgoed, pooltafel en schoenen. Ik blij met het plekje in het uiterste puntje van het huis, achter het kleine zolder raampje. Er komt niet super veel licht naar binnen en de productfoto’s maak ik dan ook elders in huis.

Check die zooi dan onder en naast mijn bureau.….

Uitzicht vanuit het raampje: Ik kijk recht op het zwembad en de gymzalen (errug handig een zwembad tegenover je huis in verband met de zwemlessen..) daarnaast is een parkeerplaats. In de verte zie je de ingang naar onder andere school, Brasserie en wijkcentrum.  Wij wonen in een upcoming wijk en een paar jaar geleden stond er tegenover ons huis nog niets, alleen weiland. Persoonlijk vind ik wat leven in de brouwerij rondom ons huis wel prettig.

Dit plekje in het puntje van het huis is een fijne plek om te werken en waar ik al mijn rommeltjes kwijt kan. Al zit ik ook regelmatig beneden aan de keuken tafel. Mijn wens is nog een mooie werk/hobby kamer voorzien van speciale kralenkasten en een groter bureau.

Een bureau vol

Op mijn bureau staan wel 10 soorten dozen met allemaal verschillende kralen. Het fijnst werk ik door zoveel mogelijk dozen op te zetten en mix en matchen maar! Maar het komt ook vaak voor dat er een ontwerpje in mijn hoofd zit. Dan zoek ik alleen de kralen en materialen uit de ik nodig heb en ga aan de slag.

Daarnaast gebruik ik een aantal verschillende tangetjes en een kralen bord. Zo’n kralenbord is hartstikke handig want er staan verschillende maten op om armbandjes te maken. Je kunt op deze manier precies zien hoeveel kralen je nodig hebt. De maten staan in centimeters op het bord en zo heb ik altijd de juiste maat armbandjes!

Dit was deel 1 van een kijkje achter schermen bij SanShine.  

Vind je het leuk om nog meer “kijkjes achter de schermen” te zien en te lezen? Hou dan mijn blog in de gaten!

Heb jij ook een bepaalde (werk) plek in huis waar je blogt of een andere hobby uitoefent?

 

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.