Winkelwagen

Home

Necklace “Beach”

Knipsel

Strand! Ik ben er dol op! Nou ja, behalve als je weer zand zit te happen tegelijk met je broodje. Of als dochter lief haar handdoek even uitwappert en al het zand lekker op je lichaam komt terwijl je je niet weer ingesmeerd hebt… Maar goed, dat voor lief te nemen ben ik alsnog dol op het strand, winter of zomer, ik kom er graag! 

De geur van zeelucht, het geluid van een ruisende zee, zand tussen je tenen voelen, schelpjes zoeken en natuurlijk in de zee plonsen en dan lekker een hap zout water in je mond krijgen! Aaargh! Haha, al met al. Is de zee een waar ik graag (maar helaas te weinig) kom. Gelukkig ga ik over 2 weken een weekendje met mijn moeder naar Scheveningen, dus naar de zee! Joepieiee!

Geïnspireerd door strand, zee, zon en vakantie maakte ik deze leuke ketting en gaf hem de naam (hoe kan het ook anders 🙂 ) Beach.

IMG_6843[1]

Is het geen plaatje?? Ik zit er aan te denken om met deze ketting een winactie te gaan houden. Dat had ik natuurlijk nog beloofd in het artikel over mijn blogverjaardag! Ga ik nog even over nadenken.

De ketting is gemaakt van ballchain, een veertje, schelpje en in het schelpje heb ik een belletje verwerkt. Deze rinkelt niet overgedreven hard maar geeft een subtiel geluidje als je loopt. De ketting heeft echt een Ibiza, beach, boho stijl. I love it! Uiteraard verkrijgbaar in de webshop van SanShine.

IMG_6841

 

Draa je ook veel kettingen? En lijkt het je leuk om deze ketting te winnen?  Let me know!

Knipsel

This article has 11 comments

 1. marietje

  het is echt een Beach ketting erg mooi, ja ik vind het strand ook heerlijk. lekker uitwaaien .

 2. Marion

  Oh hij is werkelijk prachtig! Ik heb net twee kettingen gekocht….. 🙁 Maar misschien…. Ik laat het nog even bezinken. Ik vind ‘m wel heel erg mooi hoor. Daar ga ik geen spijt van krijgen als ik die koop. Oké, see you in the webshop!

 3. Marushi

  Ik vind em heel gaaf! Ik zou hem zelf zonder het veertje doen, maar ik heb gewoon iets met schelpen. -x-

  http://www.marushilifestyle.nl

 4. jeapiebel

  Scheveningen lijkt mij super gezellig en het is altijd een mooi vooruitzicht. 🙂 Ik vind schelpen ook erg leuk, maar ik heb ze nooit als sieraad. Wel leuk dit.

 5. Pingback: Winactie: Necklace “Beach” | World of SanShine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: