Home,  ketting

Necklace “Beach”

Knipsel

Strand! Ik ben er dol op! Nou ja, behalve als je weer zand zit te happen tegelijk met je broodje. Of als dochter lief haar handdoek even uitwappert en al het zand lekker op je lichaam komt terwijl je je niet weer ingesmeerd hebt… Maar goed, dat voor lief te nemen ben ik alsnog dol op het strand, winter of zomer, ik kom er graag! 

De geur van zeelucht, het geluid van een ruisende zee, zand tussen je tenen voelen, schelpjes zoeken en natuurlijk in de zee plonsen en dan lekker een hap zout water in je mond krijgen! Aaargh! Haha, al met al. Is de zee een waar ik graag (maar helaas te weinig) kom. Gelukkig ga ik over 2 weken een weekendje met mijn moeder naar Scheveningen, dus naar de zee! Joepieiee!

Geïnspireerd door strand, zee, zon en vakantie maakte ik deze leuke ketting en gaf hem de naam (hoe kan het ook anders 🙂 ) Beach.

IMG_6843[1]

Is het geen plaatje?? Ik zit er aan te denken om met deze ketting een winactie te gaan houden. Dat had ik natuurlijk nog beloofd in het artikel over mijn blogverjaardag! Ga ik nog even over nadenken.

De ketting is gemaakt van ballchain, een veertje, schelpje en in het schelpje heb ik een belletje verwerkt. Deze rinkelt niet overgedreven hard maar geeft een subtiel geluidje als je loopt. De ketting heeft echt een Ibiza, beach, boho stijl. I love it! Uiteraard verkrijgbaar in de webshop van SanShine.

IMG_6841

 

Draa je ook veel kettingen? En lijkt het je leuk om deze ketting te winnen?  Let me know!

Knipsel

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.