Winkelwagen

Persoonlijk

Winactie: Necklace “Beach”

img_68841

Was het bij jouw gisteren ook zo’n regenachtige dag? Bij ons wel en helaas voorspelt het weer voor vandaag ook niet veel goeds. Dus laten we de maandag dan maar eens goed beginnen met een winactie! Jullie hebben nog een winactie van mij tegoed vanwege het 1 jarig bestaan van WorldofSanShine. (Hier kun je het artikel teruglezen.)

Wat kun je winnen?

Zaterdag schreef ik een blogpost over deze leuke ketting. Ik kreeg er veel enthousiaste reacties op. Daarnaast schreef ik in het artikel dat het me leuk leek om met deze beauty een winactie te houden. Dus vanwege het 1 jarig bestaan van WorldofSanShine verloot ik deze Necklace Beach.

Wat moet je doen?

Heel simpel:

 • Like de facebookpagina van SanShine en deel het bericht dat op de facebookpagina staat.
 • Laat in een reactie hieronder weten waarom jij zo graag deze ketting wilt winnen.

 

Succes!

 

This article has 9 comments

 1. marietje

  leuk deze winactie.

 2. Yvonne

  Mooi kettinkje, Ik ben gek op schelpen dus zou deze ketting graag hebben 🙂
  En sindskort weer een facebookpagina dus ik heb je bericht geliked en gedeeld.

 3. Marion

  Jeeeeej! Ik hoef niet meer mee te doen, want ik heb ‘m al besteld. Hij is zo ontzettend mooi! Tof dat je er eentje weggeeft ♥

 4. laurenfayb

  Leuke winactie en mooie ketting. Ik heb zelf de laatste tijd al het geluk gehad om een aantal winacties te winnen, dus laat ik deze keer het geluk aan iemand anders 🙂 proficiat met het 1jarig bestaan trouwens x

 5. Chantalle

  Wat een mooie ketting! Ik doe echt heel graag mee. Ik heb momenteel niet heel veel kettingen meer dus deze zou ik wel bij mn sieraden willen toevoegen! Ik heb je bericht gedeeld.

 6. Irma

  Super leuk voor bij de zomerse kleding! ?

 7. Marina

  Wat een mooie ketting. Past per bij mijn andere sieraden. Daarom wil ik deze wel winnen. Ik ga het proberen.

 8. Marushi

  Yeah!! Ik doe zeker mee! ^^ Ik ben gewoon gek op sieraden met schelpjes, en deze springt er voor mij echt uit! -x-

 9. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Gaaf dat je deze ketting weggeeft. Het is dat ik gewoon niet handig ben met lange kettingen 😉 Je maakt er vast en zeker iemand heel blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: