Persoonlijk

Winactie: Necklace “Beach”

img_68841

Was het bij jouw gisteren ook zo’n regenachtige dag? Bij ons wel en helaas voorspelt het weer voor vandaag ook niet veel goeds. Dus laten we de maandag dan maar eens goed beginnen met een winactie! Jullie hebben nog een winactie van mij tegoed vanwege het 1 jarig bestaan van WorldofSanShine. (Hier kun je het artikel teruglezen.)

Wat kun je winnen?

Zaterdag schreef ik een blogpost over deze leuke ketting. Ik kreeg er veel enthousiaste reacties op. Daarnaast schreef ik in het artikel dat het me leuk leek om met deze beauty een winactie te houden. Dus vanwege het 1 jarig bestaan van WorldofSanShine verloot ik deze Necklace Beach.

Wat moet je doen?

Heel simpel:

  • Like de facebookpagina van SanShine en deel het bericht dat op de facebookpagina staat.
  • Laat in een reactie hieronder weten waarom jij zo graag deze ketting wilt winnen.

 

Succes!

 

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.