Winkelwagen

Happy birthday
Home

Vandaag ben ik Jarig!

“Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze in de gloria! In de gloriááááááá!!” Yes, it’s my birthday today. En ik ben vandaag  35     geworden…

35? Man, we gaan richting de 40 nu. Oké, dat gaat me iets te hard hoor, daar gaan we lekker niet aan denken. Ha! Maar eigenlijk heb ik afgelopen jaar best wel een K.U.T. jaar gehad, met mijn “overspannenheid, ik zat dicht tegen een burn-out aan verschijnselen” je komt jezelf best wel even tegen zeg. Tjonge, gelukkig gaat het alweer een stuk beter maar in mijn 35ste levensjaar ga ik het allemaal anders doen (daar was ik natuurlijk al wel mee bezig) maar ik heb wat doelen gesteld die ik graag in mijn 35ste levensjaar wil verwezenlijken.

Zo, dat is dat, laten we het niet meer hebben over die verschrikkelijke leeftijd want ja, dat vind ik best wel een dingetje. Dertig worden vond ik minder heftig. Maar goed ik heb al een mooi cadeau mogen uitzoeken van mijn lieve ouders. Een nieuwe fiets! Jeeeh, ik ben er super blij mee natuurlijk.

Cortina fiets

Wat ik van manlief en de kids ga krijgen is nog een verassing wat wanneer ik deze blog typ is het dinsdagavond.

Wie jarig is trakteert!

Ja, wie jarig is trakteert, op een lekkere taart of een heerlijk etentje….. Maar voor jullie, lieve lezers, heb ik ook een presentje maar wat moet je daarvoor doen en wat kun je winnen? Ja, ik bedacht dit artikel een avond voor mijn verjaardag dus eh.. de winactie krijg je nog van me tegoed! Sorry….

Ik wens jullie allemaal een fijne dag! XXX. 

 

This article has 10 comments

 1. Yvonne

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag vandaag!!

 2. Marion

  Gefeliciteerd!!! Fijne dag vandaag!

 3. Melinda

  Van harte gefeliciteerd Sandra!
  Gave fiets en mooie kleur zeg! Fijne verjaardag nog, succes met SanShine en veel gelukkigheid gewenst!
  Grtz, Melinda

 4. marietje

  nou ja het is helemaal niet erg om ouder te worden hoor , je hebt er weer een leuk verhaal van gemaakt .nogmaals van harte met je 35ste verjaardag .

 5. Marsha

  Van harte gefeliciteerd meid! -x-

 6. Pingback: Winactie! Wie jarig is trakteert!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: