Home,  Sieraden

Beadsarmbandje “Yellow Eye”

Knipsel

Die titel zegt het al; Yellow Eye, geel oog. Je ziet toch wel dat het een oog is hé?

Het weefraam er weer eens bij gepakt. Ik moet mezelf er soms wel toe zetten om te gaan weven want, het opspannen van de draaien vind ik nogal een vervelend werkje. Wanneer de draden me iets te los zitten haal ik de boel weer los en begin opnieuw met het opspannen. Maar eenmaal aan de slag is het een heerlijk ontspannen werkje! Ik ben gewoonlijk van de vele kleurtjes maar had nu zin iets anders, iets simpels. Dit is het dus geworden. Met een Yellow Eye…. 

Knipsel

De kraaltjes die ik gebruikt heb zijn Miyuki kralen. In deze blog geef ik een uitleg over deze japanse kraaltjes.

Gecombineerd met de andere armbandjes is dit een heel leuk setje geworden.

Uiteraard is dit beadsarmbandje te vinden in de webshop. Natuurlijk ook verkrijgbaar als totaal setje!

 

Heb jij nog favoriete kleuren die je graag draagt? In sieraden of kleding?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.