Home,  Persoonlijk

My Happy New Year tag

Goede voornemens, eigenlijk doe ik er nooit zo aan. Behalve dan die paar kilo eraf en meer water drinken maar dat is een goed voornemen wat ik het hele jaar door heb..

Maar dit jaar ligt het anders! Yep, ik was een paar dagen geleden al in mijn hoofd dingetjes aan het opschrijven wat ik graag in dit nieuwe jaar anders wil gaan doen. Ik had ze op oudjaarsdag al op een vodje gekladderd en toen kwam ik op de blog van die leuke fantasticmoms de My Happy New Year tag tegen. Deze vond ik zo leuk dat ik hem heb ingevuld.

Nou, daar gaan we dan!

Wat ik in 2016

…..ga doen

1 van de dingen die ik in dit nieuwe jaar ga doen is (het klinkt heel cliche..) heel veel genieten en heel veel leuke dingen doen met mijn gezin. Maar ook meer tijd door brengen met mijn partner, zoals een weekendje weg of naar de bioscoop.

…..ga zien

Ik wil zó graag weer naar Mallorca! En manlief ook,dus waarschijnlijk komt die vakantiebestemming er aan! Maar ik wil ook heul graag naar Ibiza, om daar echt eens het Boho, Hippie, Ibiza gevoel op te kunnen snuiven en natuurlijk om inspiratie op te doen voor mijn sieraden.

…..ga onthouden

Wat ik ga onthouden? Phoe, moeilijk hoor. Ik denk dat ik echt moet gaan onthouden dat ik me niet zo veel zorgen moet maken om alles, dat ik bij bepaalde situaties de zorgen “los”laat.

……ga vergeten

Uuuuh, geen idee..

……ga eten

Sushi, haha, dat heb ik nog nooit gegeten en het moet er in 2016 maar eens van komen.

omicCO4

……ga lezen

Ik heb niet echt een boek dat ik nog eens wil gaan lezen, meestal als ik een leuke titel zie, ga ik naar de bieb, leen het boek en lees het, haha. Maar vaak moet ik het boek wel 1 of 2 keer verlengen omdat ik het niet binnen de geleende termijn kan uitlezen…

……ga kopen

Eindelijk een nieuwe bank voor in de woonkamer.

…..ga luisteren

Ha, ik ga beter luisteren! En dan vooral beter luisteren naar mijn kinderen. Meer met aandacht ook, haha. Aangezien er wel eens een telefoon in mijn handen ligt waardoor ik maar met een half oor luister; “Hmmm, ja schat, wat leuk voor je” en dan opgeschrikt worden van het geschreeuw van dochterlief dat het HELEMAAL NIET LEUK IS en ZIT JE WEER NAAR JE TELEFOON TE STAREN?  Er is trouwens een heel toepasselijk liedje van kinderen voor kinderen:

 

……ga ontdekken

Ik hoop dat ik dit jaar nu eindelijk eens dé sieraden- en kralen beurs ga ontdekken. Deze bevindt zich in Parijs en is de Bijorcha.  Dit is de grootste sieradenbeurs van Europa waar je de nieuwste trends kunt spotten. Maar er schijnt ook een aparte (walhalla) hal/gedeelte te zijn waar je allerlei kralen en benodigdheden kan shoppen..

…..ga veranderen

Hier heb ik eigenlijk al een beetje antwoord op gegeven bij de vraag van het “onthouden”. Ik wil zo graag dat ik me niet meer druk maak over van alles en niet gestrest door het leven ga, daar ben ik al mee bezig om dat te veranderen en ik hoop dat dit in het nieuwe jaar alleen nog maar beter gaat worden! Daarnaast wil ik echt mijn “telefoon”gedrag veranderen. Dus de telefoon vaker weg leggen en niet direct bij elk Appje of mailtje in paniek je tas onderste boven kieperen om dat apparaat te vinden want je moet en zal weten van wie je dat Appje nu weer hebt gekregen!

Zo, dit was de My Happy New Year tag. Heb jij ook goede voornemens dit jaar?

 

 

 

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.