Winkelwagen

Home

Happy New Year!!

px5zgXc

Wow, wat ging dit jaar weer snel voorbij! Een jaar vol met allerlei gebeurtenissen. En natuurlijk het jaar waarin ik ben begonnen met bloggen. Nooit gedacht dat ik dit zo ontzettend leuk zou vinden! In het nieuwe jaar hoop ik mijn blog verder te gaan uitbreiden. Natuurlijk met mijn sieradenlijn SanShine. Verder wil ik graag DIY’s gaan maken, trends uitlichten op het gebied van sieraden en kralen en heel misschien ook wel gaan vloggen. Daarnaast komt er heel af en toe een stukje lifestyle voorbij. Veel wensen, voornemens, doelen, geef het een naam… voor mijn blog, voor een nieuw jaar, 2016!

Ik wil jullie bij deze allemaal bedanken voor het lezen en volgen van mijn blog. Ik wens jullie een spetterend, goed, gelukkig, gezond en mooi 2016!!

PROOST!

Attachment-1

 

 

This article has 8 comments

 1. marietje

  veel succes met je wensen in 2016 voor SanShine.

 2. Gerard Mulder

  ??

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

 3. Leonie

  Succes met je doelen 🙂
  En ga zo door!!

  X

 4. Marushi

  Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! -x-

 5. Yvonne

  Voor jou ook een mooi nieuw jaar gewenst met veel liefde en gezondheid! En veel leuke blogjes. Succes met je doelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: