Do It Yourself,  Home,  ketting

Hollandse ketting via Instagram

Instagram vind ik een van de leukste social media kanalen. Ik krijg ook regelmatig via instagram een berichtje of verzoekje voor het maken van een leuk sieraad. Een tijdje geleden ook weer.  Kijk- en lees je mee?

Deze klant wilde voor haar Amerikaanse vriendin een leuke ketting met typisch Hollandse aspecten. Zij had alle materialen en onderdelen al gekocht met de bedoeling dat haar moeder de ketting in elkaar zou gaan zetten. Helaas, door omstandigheden lukte dat niet en zo stuurde zij mij een berichtje via Instagram met de vraag of ik dit voor haar wilde doen. Uiteraard zei ik daar geen nee tegen.IMG_7313[1]

Ik ontving een pakketje met alle materialen en kralen. Prachtige Delfts Blauwe kralen, bedeltjes van roosjes, klompjes, kroontjes en fietsjes. Mooie kralen en bedels om een typisch “Hollandse” ketting van te maken. Ze had mij al een fotootje doorgestuurd hoe ze de ketting wilde hebben en ik ging lekker aan de slag.

Dit is het eindresultaat geworden, een ballchain ketting met een veterkoord er doorheen geknoopt en daaraan heb ik de bedeltjes gemaakt. Super leuk geworden en ook op deze manier kan ik wat voor mensen betekenen.

Wat vind jij van deze Hollands ketting?

 

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.