trend
Home,  Persoonlijk,  Sieraden

Sieraden Trends najaar 2016

De sieraden trends van dit najaar zijn niet echt vernieuwend. Veel trends die we de afgelopen seizoenen zagen blijven nog wel even. 

De kettingen en oorbellen blijven groot en opvallend (lees hier en hier de artikelen terug over de grote sieraden trends), ringen kunnen aan beide handen gedragen worden en dan om meerdere vingers. Kettingen hebben grote, gekleurde hangers met verschillende motieven, zoals bloemen. Colletjes en sjaaltjes maar ook sieraden, zoals chokers blijven we zien dit seizoen.Wat opvalt is dat de  aandacht vooral op de hals is gericht.

Choker

De choker, ook wel een korte ketting, blijven we zien. In mijn tienerjaren (jaren 90) droeg ik al de zogenaamde tattooketting. Helemaal terug van weggeweest deze kettingen.

Tattoo ketting

Je kunt ze krijgen in verschillende materialen zoals fluweel of leer maar ook met een simpel koordje.

Chocker Palm Tree

Kettingen in alle soorten en maten

Dit seizoen zie je kettingen in alle soorten en maten. Van heel subtiel tot een grote, grove chocker. Maar ook de lange kettingen mogen niet ontbreken. Draag meerdere soorten kettingen of kettingen in laagjes.

Welke materialen gaan we zien?

Zilver, goud en rosé goud blijft een populair materiaal. We kunnen dit apart dragen maar de kleuren kunnen ook goed gecombineerd worden in één sieraad!

  trend leerplat leer trends

Nep leer of echt leer, het kan en mag allemaal. Afgewerkt met een veertje, bedeltje of een kraaltje. Parels en edelstenen gaan we ook veel zien. Eigenlijk is er niet veel vernieuwends of verrassends wat we gaan zien de najaar trends.

Sieraden van SanShine en de trends?

Zoals ik al eerder heb geschreven in de artikelen over trends:

“Ik kies er bewust voor om met SanShine  alleen te maken wat ik echt leuk vindt zodat ik eerlijk en geloofwaardig over kom. Natuurlijk volg ik de sieradentrends, ik haal daar zeker ook inspiratie uit maar geef er wel een eigen draai aan. In alle gemaakte sieraden stop ik een eigen identiteit en ze worden met liefde gemaakt. Dat maakt een sieraad sowieso uniek, of je nu de trend volgt of niet.”

Wat vind jij van de nieuwe mode voor het najaar? 

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.