Handgemaakte sieraden
Blogs,  Home,  Lifestyle,  Persoonlijk

Hola, even voorstellen

Heel, heel, heel lang geleden schreef ik blogs op SanShine.eu. Daarna niet meer en het is tijd dat daar verandering in gaat komen! In deze blog stel ik mijzelf graag even voor en wat mijn plannen zijn.

Zeeman: lekker naar buiten met onze zomerse artikelen.

In 2004 of 2005 ben ik begonnen met het maken van sieraden. Ik kocht via Internet een starterspakketje met een kralenbord, tangetjes en wat basismaterialen. Bij de V&D, yes de fysieke winkel bestond toen nog, verkochten ze van die kleine kralen doosjes. Met deze basismaterialen in huis kon mijn nieuwe hobby beginnen.

Inmiddels zijn we bijna 15 jaar verder en maak ik nog steeds met plezier sieraden. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met bloggen en inmiddels zit er een webshop aan gekoppeld. Ook heb ik een paar workshops gegeven. Echt super leuk. Een lange tijd lag het stil, ik begon mijn bedrijf, SandraEvers.nl, werkte daar aan, ging ook weer een aantal uur in loondienst en zo hobbelden we door. Ik maakte af en toe iets voor mij of voor mijn dochter en verkocht sporadisch iets uit de webshop. Elke keer als ik weer lekker bezig was gaf mij dat zoveel plezier dat ik dacht, waarom pak ik het niet weer op.

Sieraden maken
Sieraden maken

Maar niet alleen de webshop en het maken van sieraden. Ook het bullet journalen heb ik ontdekt. Ik vind tekenen ook erg leuk en hier en daar heb ik wat schetsjes liggen om verder uit te werken in de vorm van kaartjes of stickers. Kortom er liggen genoeg ideeën op de plank en ik wil deze website gaan omtoveren tot een soort inspiratiebron met leuke en interessante (knutsel) DIY’s, trends op het gebied van sieraden en de nieuwste producten uit mijn webshop.

De bezem mag door de webshop. Nieuwe foto’s, nieuwe sieraden. Ik ben al begonnen, maar ik zie natuurlijk weer dat er een hoop anders kan. Kortom, genoeg te doen en genoeg om over te schrijven!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.