Home,  Persoonlijk

Dagje Ouwehands dierenpark: Zo leuk!

n2rxzJW

Afgelopen vrijdag gingen wij een dagje met ons gezin naar Ouwehands dierenpark in Rhenen. Wat een leuke dierentuin is dit!

We waren rond het middaguur in het park en het was er lekker rustig dus we hoefden niet te wachten bij de kassa en konden direct doorlopen. Al nadat we binnen kwamen vond ik het al leuk. Het zag er netjes, verzorgd en overzichtelijk uit. Overzichtelijk bedoel ik mee dat er duidelijke bordjes of wegwijzers waren waarop goed vermeld stond waar iets te vinden was. Doordat het zo rustig was konden we alle dieren goed bekijken en hadden we geen gedoe van;”ik kan het niet ziehien!!” Heerlijk.

IMG_4082

We kregen bij de kassa een leuk plattegrondje mee maar we besloten de bordjes met wandelroute erop te volgen. Dit is echt een aanrader zo zie je echt alles van het park! En ook herkenbaar voor de kinderen omdat er voetstapjes op staan, dus ze kunnen goed meehelpen met de route.

Wat hebben we veel gezien zeg! Van tijgers tot Gorila’s en van Roze flamingo’s tot kwalletjes.IMG_4101

En natuurlijk ijsberen, aapjes, pinguïns en mooie vogels.

n2rxrxyn2rxsC0

Daarnaast was er de Blue Lagoon waar een zeeleeuwen show was. Die was ook hilarisch, de mensen tot op de derde rij werden echt helemaal nat! WIj hadden een plekje bovenaan de tribune, zaten er “veilig” en konden het heel goed zien!

IMG_4115

Natuurlijk was er ook veel speelgelegenheid voor de kinderen. Wat ik zelf ook erg leuk vond was het “netten gevaarte” waar je overheen kon lopen boven het Berenbos.

IMG_4114

Daarnaast was er een groot overdekte speeljungle RavotApia

naamloosbron foto: Ouwehand.nl

Ravotapia is een overdekte speeljungle waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Super leuk! Er zit een groot terras bij waar je je als ouder even de benen kunt strekken en natuurlijk kun je er van allerlei lekkers kopen. Het enige nadeel wat ik ervan vind is dat het zó groot is dat je de kleintjes snel uit het oog verliest en je echt wel mee moet lopen. Maar voor ieder wat wils en ik zou droge kleren meenemen want er is ook veel waterspeelgelegenheid!

Wij zijn deze dag echt tot sluitingstijd gebleven en dat gebeurt ons eigenlijk nooit! Meestal zijn we altijd wel snel uitgekeken….

“mam, nog even een Selfie bij de ijsbeer….”

IMG_4135

Kortom, dit was een geslaagd dagje uit, een echte aanrader!

Zijn jullie ook wel eens bij Ouwehand dierenpark geweest en wat vond je ervan?

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.