Home,  Sieraden

Stoere “La Luna” armbanden.

Knipsel

Ik ben een leuke samenwerking aangegaan met de webshop Kralenwinkel online. Hier heb ik al regelmatig materialen en producten besteld voor mijn sieraden. Je kunt er online bestellen maar ze hebben ook een magazijn waar je lekker “reallife” kunt shoppen. Vorige week kreeg ik een pakketje toegestuurd met onderdelen voor een “La Luna” armband. Benieuwd hoe zo’n armband eruitziet? Lees dan gezellig mee want ik ben er super enthousiast over!

La Luna armbanden zijn stoere, maar toch ook chique armbanden die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Van een festival (gecombineerd met leuke kralen armbandjes) tot een chique etentje. La Luna zijn halve armbanden die je afwerkt met DQ leer en La Luna schuivers.

IMG_4065[1]

In het pakketje wat ik mocht ontvangen zaten de volgende onderdelen en materialen:

-3 La Luna armbanden (goud)IMG_4064[1]

-1 La Luna slot (goud)

-4 La Luna schuivers

-DQ Leer

-en een tubetje lijm

Enthousiast ging ik aan de slag, deze armbanden had ik namelijk nog niet eerder gemaakt. Ze zijn dan ook heel makkelijk in elkaar te zetten. Ik koos als eerste voor de armband met een mooi roosje erop, tevens ook meteen mijn favoriet. Je neemt een stuk leer en knipt dit op de gewenste lengte af, je schuift de La Luna schuiver er op en de twee uiteindes van het leer lijm je vervolgens in het andere stuk van de armband vast. En klaar is de armband.

Het resultaat:

IMG_4145IMG_4151

Mijn favoriet:

IMG_4147

Ik ben dus erg enthousiast over deze armbanden maar ook over de webshop zelf. Je kunt hier voor allerlei onderdelen en mooie kraaltjes terecht en zeker ook voor een goede prijs. Het magazijn/de showroom zit in Middelburg, niet echt om de hoek maar als ik eens in de buurt ben is het vast de moeite waard om eens te gaan rondneuzen!

Heb je interesse in deze chique maar stoere La Luna armbanden? Laat het me dan weten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.kralenwinkel-online.nl

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.