Home,  Persoonlijk

Inspiratie zat, nu nog “produceren”

Ken je dat? Van die dagen dat je vol met inspiratie zit maar er niets uit je vingers komt? Nou, op het moment heb ik van “die” dagen..

IMG_4170

S’ochtends sta ik vol goede moed op. Vandaag word een productief dagje! Even wat huishoudelijke klusjes doen, de kids zijn lekker aan het spelen en dan zit ik aan mijn bureau. Tja, ehm, ff Facebook checken, oh wacht ook nog even instagrammen.. Goh, wat een leuk vestje, doorlinken naar de website… Jee, wat een leuke site, ze hebben er ook leuke kinderkleding… Koekoek, ohja, ik ging iets leuks “produceren”.Nou, wat zullen we eens gaan doen, ik heb ideeën voor leuke oorbellen, armbanden en ben ook weer wat aan het schetsen geslagen. Ow wacht, er broed zich ook weer een artikeltje in m’n hoofd. Even de laptop erbij pakken, meteen een conceptje schrijven.. Tussendoor weer ff op instagram…

Nou ja, en zo zijn we drie uur later en wat heb ik gedaan? Eigenlijk niet zo veel en m’n hoofd ontploft nog van allerlei dingen die ik graag wil uitwerken. En tussendoor roepen de kinderen natuurlijk ook nog om een koekje, snoepje en ranja en worden er weer de nodige brandjes geblust.

Maar hé, dit stukje heb ik weer geschreven. Dat is weer lekker uit m’n hoofd. En nu ga ik echt míjn ideetjes uitwerken!

Herkenbaar??

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.