Home,  Persoonlijk

Plog: Weekendje weg en foto’s maken

IMG_7064

Het was een paar dagen stil op mijn blog. Terwijl ik eigenlijk best wel lekker bezig was met het regelmatig plaatsen van artikelen. Maar soms heb je van die dagen dat het gewoon niet wil, ik kreeg het gewoon niet uit m’n vingers. Ik zat ook niet echt helemaal lekker in het velletje. Maar we zijn er weer.

Vandaag eens wat anders op World of SanShine, een Plog. Voor de leken onder ons; een plog of photo-log  bestaat uit fotoverzamelingen. Je post een verzameling foto’s van een bepaalde dag, als een soort van fotoverslag van wat je hebt meegemaakt. Vorig jaar heb ik  eens een plog gemaakt, als je het leuk vindt kun je die hier teruglezen. In deze plog neem ik je mee naar Scheveningen en.. nou ja, kijk en lees gezellig mee!

Vrijdag 3 juni vertrok ik samen met mijn moeder met de trein richting Den Haag om daar met de tram naar Scheveningen te gaan. We hadden twee nachten geboekt in het Boulevard Hotel.

Knipsel

Een leuk, kneuterig familiehotel met 26 kamers. Aardig personeel en schone kamers.

IMG_7008[1]

We brachten een bezoekje aan de Pier.

IMG_7009[1]

Zaterdag ochtend:…….. Uh? Waar is de zee? Wat een mist. Gelukkig trok het later weg.

IMG_7011[1]

We liepen even naar de Keizerstraat en daar kocht ik onder andere dit leuke tasje met franjes.

Knipsel

Gelukkig klaarde het al snel op en verdween de mist. Ik wilde heel erg graag foto’s maken van de nieuwe collectie enkelbandjes. Waar kan dat mooier dan op het strand?

Knipsel

Enkelbandjes met  schelpjes.

IMG_7021[1]

Nog meer schelpjes… (gaat om het enkelbandje hé? 😉 )

IMG_7027[1]

Dit is een enkelbandje met een bohemian filigraan tussenstukje en blauw ballchain. Super leuk!

IMG_7039[1]

Bovenstaand enkelbandje met schelpjes (ik heb mijn vader even opdracht gegeven om gaatjes in de schelpjes te maken..) vind ik echt heel gaaf geworden.

IMG_7042[1]

Last but not least; Dit schattige enkelbandje met sterretjes. Deze zomerse bandjes moet ik nog in de webshop plaatsen. Mocht je interesse hebben? Stuur dan een mailtje naar sandra.evers@live.nl .

IMG_7054[1]

Natuurlijk zochten we nog meer schelpen om daar weer leuke sieraden van te kunnen maken.

IMG_7053[1]

We liepen veel langs het strand. Kijk, die mist! De zon scheen al wel maar het was nog steeds wat mistig. In de verte zie je de Pier.

IMG_7066[1]

We aten natuurlijk meerdere keren aan het strand. Hier met een zonsondergang.

Zondagmiddag gingen we weer met de trein richting huis. Het was een gezellig weekendje weg. We hebben veel gewandeld, op terrasjes gezeten en geshopt. Voor de rest lekker niets. Ik had het wel even nodig moet ik zeggen. De batterij is weer een beetje verder opgeladen en zo gaan we stapje voor stapje de goede kant op!

Leuk dat je hebt mee gelezen/gekeken met deze plog. Zal ik vaker een plog maken? Laat het me weten! Voor nu wens ik jullie alvast een heel fijn weekend!

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.