Home,  Persoonlijk

Eindelijk een eigen domein; www.sanshine.eu

Vandaag is de dag, eindelijk mag en kan ik het met de wereld delen. Iets wat ik al zo lang wilde. Vanaf vandaag blog ik op www.sanshine.eu.

Een eigen domein!

www.sanshine.eu, dus geen WordPress.com er meer achter, maar een eigen domein. Wat staat dat chique en professioneel. Ik ben helemaal happy! Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. Weken liep ik al te zeuren dat ik mijn blog wilde omgooien. Namelijk een blog en webshop ineen en tadaa! dat heb ik nu. Gisteren ben ik bijna de hele dag bezig geweest om de site in te richten en ik kan je vertellen dat daar best veel werk in gaat zitten. Mijn doel was dan ook dat eind van de dag het “blog” gedeelte zo goed als klaar zou zijn zodat ik in ieder geval verder kon gaan met bloggen. En zie hier, dat doel is behaald.

Webshop

Heerlijk om nu de blog en webshop ineen te hebben.  Zoals ik al aangaf moet ik nog verder met de webshop en kun je nog zo lang terecht op www.mijnwebwinkel.nl/winkel/sanshine/.

Abonnee’s

Als het goed is zijn de mensen die geaboneerd zijn op mijn blog automatisch overgezet naar SanShine.eu en krijgen dus al automatisch dit bericht in hun mailbox.  Wil jij je ook aanmelden op mijn blog zodat je automatisch alle berichten in je mailbox ontvangt? Dan kun je je hiernaast abonneren op mijn website. Dat zou ik natuurlijk hartstikke leuk vinden!

Feedback

Uiteraard sta ik open voor feedback! Misschien heb je nog tips en tricks. De website is het nog niet helemaal klaar maar alle feedback is welkom.

Wat vind jij van de nieuwe website? Ik lees het graag bij de comments.

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.