Home,  Persoonlijk

Service van Rosti Mepal

IMG_3904

Vorig jaar zomervakantie mocht onze dochter een nieuwe beker en broodtrommel uitzoeken voor het aankomende schooljaar. Ze ging naar groep 3, dus die Dora beker kon natuurlijk echt niet meer. Ze koos voor een beker van het merk Rosti Mepal en een bijpassend lunchtrommeltje uit het assortiment Animal Panda.

animal-planet-pandaBron: Rosti Mepal

Maar halverwege het schooljaar begon de afbeelding van de beker los te laten. Harstikke balen natuurlijk en dit mag echt niet gebeuren bij een merk wat toch wel bekend aangeschreven staat. Dus foto’s van de haveloze beker gemaakt en een mail gestuurd naar de Rosti mepal web shop. Binnen een dag ontving ik al een reactie.

IMG_3902

Ook zij vonden dat dit absoluut niet de bedoeling mag zijn van deze bekers! En ik mocht gratis een nieuwe beker bestellen! Wat een goede service! Ik lees, nu het schooljaar weer in zicht komt, veel reviews over Rosti Mepal maar dat zij zulke goede service bieden mag ook wel even verteld worden! Dus mama blij en dochter blij!

107540065320-hrBron: Rosti Mepal

Ben jij nog op zoek naar een leuk lunchtrommeltje of coole beker? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje in de webshop te nemen, www.rostimepalshop.nl

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.