Home,  Persoonlijk

En? Is het goed gekomen?….

Met dat nagelbijten? Gerard zou zeggen van niet…want ik pulk, trek en friemel nog steeds aan mijn nagels. In dit blogje vertelde ik dat het nu maar eens afgelopen moest zijn met dat stomme nagelbijten!

Benieuwd of het goed gekomen is? Lees dan snel verder!

1003834_260247064100442_1169422337_n

Vind je ze niet prachtig geworden?? Ik vind het zo goed van mezelf, zo mooi lang en ik heb ze mooi gelakt met een perfect wit randje.. Glitttersteentjes erop, prachtig!!

Just kidding!! Pfft.. denk je nou echt, dat ik in anderhalve maand zulke lange nagels kan kweken? Ik, fan van nagelbijten en pulken ga dat dus echt niet redden hé, maar zie hier een before en after foto. Nou, dan mag ik toch wel trots zijn op mezelf.

 

IMG_3645Voor

IMG_4300[1]Na!

Ik heb zowaar een wit randje overal zitten. Ik bijt ze niet meer maar ik pulk er toch wel elke keer aan. Naarmate ze langer worden dan breken ze heel snel af. Maar oh, oh, wat mis ik bovenstaande nagels zeg en ik ga ze ook zeker weer laten zetten. Ik heb Gerard al eens een hintje gegeven.. Ik ben bijna jarig…. Duss.. Maar de neppers komen er wel weer hoor, ik vind dat gewoon veel te mooi! Ik kan het wel, alleen blijft de groei nu steken. En daarbij ben ik toch wel een ietsepietsie verslaafd aan nepnagels. (Is dat heul erg?)

Maureen, binnenkort zit ik weer gezellig bij je!!

Ik ben benieuwd, lukt het jouw wel om mooie, lange nagels te kweken?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.