Mallorca
Home,  Persoonlijk

Mallorca, inspiratie en nieuwe ideeën!

 

Hoi allemaal! Daar ben ik weer, zaterdagnacht zijn we teruggekomen van een fijne, zonnige en warme vakantie op mijn favoriete vakantie eiland Mallorca! Wat was het genieten! Het Social Media gebeuren had ik even op een laag pitje gezet met heel af en toe een foto op Instagram. Maar het kriebelt alweer lekker en na de koffers te hebben uitgepakt, die ellendige was weggewerkt te hebben, ben ik weer lekker achter de laptop gekropen. Lees je mee naar een korte update?

Mallorca!

Yes, eindelijk gingen we weer naar mijn favo vakantie bestemming,  Mallorca. 13 dagen alleen maar zon, zee, zwembad, ijsjes, lekker eten en genieten. We zaten in het plaatsje Cala Ferera en nou ja, we hebben het heerlijk gehad!

Natuurlijk hoort bij een zon, zee, strand en zwembad vakantie een zelfgemaakt enkelbandje. 🙂

IMG_7525[1]

Inspiratie en ideeën

Tijdens zo’n vakantie komt er best veel inspiratie en ideeën opborrelen. Ik had veel in mijn hoofd zitten en notities in mijn telefoon gezet. Die heb ik vandaag eerst maar eens overzichtelijk in de nieuwe deskplanner van de Action gezet. Deze deskplanner had ik al een tijdje liggen maar ik ga hem nu actief gebruiken. Super handig!

Regelmatig krijg ik via Instagram een leuke opdracht. Laatst benaderde iemand mij om een Hollandse ketting maken. Hij is echt ontzettend leuk geworden en binnenkort zal daar apart een blogpost van komen. Ook ontving ik een super leuk mailtje voor een samenwerking. Ik heb er al helemaal zin in maar eerst ga ik aan de gang met mijn website, ik wil graag de blog en webshop samenvoegen. Gelukkig krijg ik daarbij hulp. Het uitzoeken van een theme vond ik al een hele klus.. pfft.. maar die heb ik nu uitgekozen dus we kunnen weer verder. Hopelijk kan ik jullie snel kennis laten maken met de vernieuwde site. Ideeën genoeg dus wordt vervolgd….

Trends aankomend seizoen

Op sieraden gebied ben ik al voorzichtig aan het kijken wat de trends voor het nieuwe seizoen gaan worden en ook welke kleuren er aan gaan komen. Stiekem vind ik dat altijd wel leuk om te volgen zodat ik al wat kan gaan voorbereiden voor het nieuwe seizoen en hier en daar wat kan toevoegen in mijn sieraden.

Zo, dit was weer even een kleine update.

Tot de volgende keer!

 

 

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.