Home,  Sieraden

“SanShine”Bracelet

Knipsel

Oei oei oei, wat ben ik trots op dit pareltje! Dit is wel 1 van de pronkstukken uit de collectie van SanShine.

Wie mij al langer volgt weet dat ik regelmatig op Pinterst te vinden ben. Pinterest is geweldig, ik doe er ontzettend veel inspiratie op. Zo kwam ik onlangs een patroontje tegen wat niet gemaakt was op een weefraam maar uhm hoe zeg je dat? Op de hand met naald en draad geweven? In ieder geval, ik wilde dit natuurlijk uitproberen. Na veel gevloek, getier, 3000 keer het werk weer uithalen en opnieuw beginnen, dan opeens bedenken dat je in de kast nog een boekje hebt liggen met weeftechnieken en patronen. Yep, toen had ik em door..

Knipsel

Dat geeft zo’n fijn gevoel als een bepaalde techniek lukt!  Patronen lezen hoort dus ook bij het leven van een sieraden maakster…..  But, so it is, het is gelukt, met pijn in m’n nek van de inspanning dat wel.Knipsel

Super trots op mijn “SanShine”  bracelet. Waarschijnlijk gaan er nog vele van dit soort volgen want het is ontzettend leuk om te maken! Ik heb uiteraard geregen met de miyuki delicas kraaltjes, aan beide kanten een splitringetje bevestigd en daardoor een waxkoord geregen. Afgewerkt met een schuifknoop.

Dit armbandje is natuurlijk verkrijgbaar in de webshop.

 

Nu ben ik natuurlijk benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als ik over dit armbandje.

 

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.