Home,  Persoonlijk

Hiep Hiep Hoera, WorldofSanshine bestaat 1 jaar!

clouds-468073_1280

Een aller eerste blogverjaardag vandaag. Hoe leuk is dat? We hebben een klein mini feestje. Nooit gedacht dat ik het zo lang zou gaan volhouden. Op 4 mei 2015 plaatste ik het eerste artikel.  Wat vond ik het spannend! Natuurlijk waren er eerst best wel wat voorbereidingen aan vooraf gegaan. Ik stelde constant het publiceren van het eerste artikel uit. Wat heb ik die vaak bijgeschaafd en hergeschreven haha. Nu zijn we 1 jaar verder en wat heb ik veel geleerd over het bloggen en het bloggerswereldje. In het begin typte ik maar raak en deed ik voor mijn gevoel maar wat.En volgens mij typ ik nog steeds wat raak en doe ik nog steeds maar wat, haha. Maar het is een hobby en een verdomd leuke hobby kan ik je wel zeggen. (En ik hoop er binnen nu en een jaar wel meer uit te kunnen halen dan een hobby!) Al heb ik wel een leuk boekje aangeschaft om wat meer over alle ins en outs van het bloggen te weten te komen!

IMG_5627

Bloggersdipje?

Na ongeveer een maandje of kreeg ik een soort van bloggersdipje en bleef het een tijd stil. Uiteindelijk heb ik toen heel bewust de keuze gemaakt om het bloggen wat om te gooien en meer te gaan richten op mijn sieradenlijn SanShine. (Nieuwsgierig naar deze keus? Dat kan je hier teruglezen.) Met heel af en toe een vleugje lifestyle. Dus geen dagelijkse artikelen meer over het moederschap, eerste schooldag of kleding. (wil je die artikelen lezen, klik dan hier, hier of hier 🙂 )  Maar lekker schrijven over mijn passie; sieraden ontwerpen en maken en alles wat er bij komt kijken. Daarentegen vind ik het nog wel heel leuk om af en toe dat vleugje lifestyle er tussen door te roeren, zoals de artikelen over Pinterest of de Happy Moments.  Daar blijf ik ook gezellig mee doorgaan.

Best gelezen artikel van het afgelopen jaar

Leuk om even terug te blikken, want het best gelezen artikel van afgelopen jaar was er één die ik in de eerste maand schreef, Leven met “Mr.Monopoly”  Ik heb uiteraard veel plezier gehad aan het maken en schrijven van dit artikel.

monopoly apeldoorn_groen_met_V2

Niet te vergeten, de bezoekers

Zonder jullie, ook geen blog. Want laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk wel leuk dat je wat bezoekers op je blog krijgt. Dat vind ik best wel een eer, dat er mensen zijn die elke keer terugkomen naar je site om je artikelen te lezen, hoe tof is dat? Dus bij deze wil ik iedere volger, trouwe lezer, terugkerende bezoeker heel erg bedanken, voor het lezen, liken, vertrouwen en de reacties want dat is stiekem natuurlijk ook errug leuk!

website-1292339_1280

Wie jarig is, trakteert!

Ja, haha, dat is een goeie. Ik bedacht me gisteren eind van de middag dus (dinsdag 3 mei) dat mijn blog de volgende dag 1 jaar bestaat! Oepsie, ik had het nog zo in mijn agenda gezet! Dus ik ga nog even een leuke winactie bedenken en die hebben jullie nog tegoed!!!

Bij deze wens ik jullie een fijne bloggersverjaardag toe van World of SanShine! Hihi 🙂 Ik zeg proost!  

 

 

 

 

 

16 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.