Home,  ketting,  Persoonlijk,  Sieraden

Nog meer gespot: Trends #2

Half Nederland ging de laatste dagen of soms weken glibberend, glijdend of vallend door het leven. Terwijl menigeen zich afvroeg of de Elfstedentocht nog zou aantreden zat ik het internet af te speuren naar nog meer trends en inspiratie. En ik kan je vertellen daar heb ik wel het 1 en ander over gevonden.

Ik vertelde in dit artikel dat de oorbellen trend van 2016 groot zou worden. Je ziet hem vast al aankomen.. De rest van de sieraden kan natuurlijk niet achter blijven! Deze worden ook zeker groot. Oké, ik zag het al gebeuren, half uitgelubberde oorlellen, zware armen die niet meer omhoog te krijgen zijn en uitgerekte vingers… Beetje overdreven want de sieraden zijn (bijna) allemaal gemaakt van licht gewicht materiaal en dus goed draagbaar.

Onderstaande armbanden zijn uit de collectie van Ralph Lauren. Groot, groter, grootst en mooi rood is niet lelijk.

Knipselbron

Valentino en Chanel laten zien dat de kettingen en colliers groot, lang en breed zijn.

KnipselValentino04bca3016242ff197b3ef8452d18750bChanel

Net zoals onderstaande sieraden van Tom Ford. De linker collier is gemaakt van veertjes en bij de rechter zie je weer veel leer. 2 hele verschillende materialen. Ook de ketting van Valentino, daar zijn weer natuurlijke materialen gebruikt en de ketting van Chanel heeft veel parels. Kortom, er kan veel gespeeld worden met diverse materialen en vormen. Leuk om te zien, en het geeft uiteraard veel inspiratie!

Knipsel.2
Bron
Knipsel
Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus eigenlijk zeggen de modehuizen over de accessoires, het mag groot, groter, grootst! Maar dan heb ik het nog niet gehad over de ringen. Die zijn groot of juist heel subtiel. Zoals te zien in onderstaande foto.

fall_winter_2015_2016_jewelry_trends_multiple_rings_on_one_hand_or_a_big_ring1bron

Goed, ik heb de laatste tijd veel inspiratie opgedaan maar zoals ik ook al in  het artikel van de oorbellen aangaf; Ik hou van groot, gekleurd en blingbling. Maar ik blijf vooral lekker bij mijn eigen ik. Gemixt met een beetje van de trends van 2016.

Wat vind jij van de groot, groter, grootst sieraden trend van 2016? Ik ben benieuwd, laat het me weten bij de comments!

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.