boho veeroorbellen
Home,  Oorbellen

Boho veeroorbellen

Wie mij volgt op Facebook of Instagram, heeft ze misschien al voorbij zien komen, deze Boho veeroorbellen. Ze zijn super leuk geworden en het brengt me weer even terug in de vakantiesfeer.

Maar deze oorbellen kunnen ook nog prima mee in het herfst seizoen. Wanneer ik de kleuren kaart van Pantone bekijk voor de herfst dan komt daar zeker een blauwtoon in voor. Ik zal nog een aparte blogpost wijden aan de nieuwste kleuren voor het najaar.  Anaway, deze oorbellen zou je zelf heel makkelijk kunnen maken. Het voordeel is dat je de veertjes kant en klaar kunt kopen. Het enige wat ik heb gedaan is een ringetje eraan bevestigen en aan het ornamentje/tussenstuk vastgemaakt.

Het ronde filigraan tussenstukje is gemaakt van metaal. Filigraan heeft als betekenis; heel fijn draadwerk van edelmetaal. Kijk, zo leer ik ook nog wat over de materialen die ik gebruik haha. Ik vind het mooi materiaal maar het is best kwetsbaar omdat het zulk fijn materiaal is.

Knipsel

Tussenstukken van filigraan kun je in vele verschillende vormen, kleuren en maten kopen. Degen die ik voor deze oorbellen heb gebruikt zijn ook in een aantal maten groter te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld met 1 groot filigraan tussenstuk super stoere oorbellen maken. Maar ook verwerken in een armband of ketting. Kortom, je kunt er alle kanten mee op!

Uiteraard shop je de oorbellen in de webshop van SanShine.

Logo-SanShine

Wat voor oorbellen draag jij graag? Eenvoudige knopjes, ringetjes of grote creolen? Misschien heb je geen gaatjes. Ik lees het graag in de comments!

 

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.