Home,  Persoonlijk

Het moet nu maar eens afgelopen zijn……

Vanochtend werd ik wakker met de gedachten: Het moet nu maar eens afgelopen zijn met dat nagelbijten. Gek word ik ervan! Jaren heb ik mooie nagels gehad, nee niet van m’n eigen maar echte mooie neppers. Helaas groeide er een hele vervelende nare schimmel onder de nagel van m’n ringvinger (ieeeuw). Dus heb de mooie gelnagels er maar af gehaald (lees:getrokken!  auw auw!) En nu loop ik dus alweer een paar weekjes rond met afgekloven nageltjes…

Te erg dit hoor. Het ziet er gewoon niet uit.

IMG_3645

Gelukkig heb ik met alle mogelijke middelen, die mijn nagelstyliste adviseerde, geprobeerd die vreselijke, stomme schimmel tegen te gaan en die is gelukkig weg. Toen dacht ik, een paar weekjes zonder mijn mooie gelnageltjes is misschien ook wel even goed, maar oh oh, wat mis ik ze. Ik mag dan ook wel constateren dat ik lichtelijk verslaafd ben aan mooie neppers…

In ieder geval, vanochtend werd ik wakker met gedachte dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met dat nagelbijten en nagelpulken. Want grote stresskip die ik ben, zit ik constant aan die nagels te friemelen en te knabbelen..Aaaaaaaargh.. I Hate it! Ik kan toch zelf ook wel eens mijn nagels laten groeien? Oke, we gaan ervoor. Een nieuw doel, eind van de maand laat ik jullie zien of het me gelukt is……

Maureen, als je dit leest: sorry, ik kom voorlopig nog niet bij je. Maar mocht het me lukken om zelf mooie nagels te kweken dan kom ik bij je voor een gellakje!!  (en als het met niet lukt, kom ik denk ik wel voor een nieuwe set……………) Top nagelstyliste trouwens hoor, Dazzling nails by Maureen

Iemand die nog tips heeft om het nagelbijten tegen te gaan? Laat het me weten in een reactie hieronder!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.