Home,  Persoonlijk

Aan alles komt (bijna altijd) een einde..

745687_stock-photo-sunset-road

Alweer een week geleden dat ik een artikel plaatste. Ik was de laatste tijd weer zo moe en kon niet echt meer energie ergens uithalen, heel af en toe een armbandje maken maar daar bleef het ook bij. Ik ben van de week begonnen aan een beads armbandje maar deze heb ik ook nog steeds niet afgemaakt… Goed, vandaag maar weer eens wat schrijven en laten we het dan eens hebben over dat er voor (bijna) alles wel een laatste keer is en dat was hier afgelopen dinsdag…

7 jaar heeft mijn lieve moedertje opgepast. 7 jaar…. Waar blijft de tijd.. 7 jaar ben ik dus al moeder. Ik was zwanger en eigenlijk weet ik niet meer hoe het zo ter sprake kwam, maar mijn moeder zou 1 vaste dag gaan oppassen als ik weer aan het werk zou gaan. Dat werd de dinsdag. Eerst brachten we natuurlijk alleen Kriste naar mijn ouders en was ze daar de hele dag lekker aan het spelen. Toen kwam Juste en had ze twee aapjes om op te passen, 4 jaar elke dinsdag gingen de kids met veel plezier naar oma (en opa) toe. Totdat kriste 4 jaar werd, toen kwam mijn moeder bij ons in huis oppassen, kon Juste lekker thuis spelen en Kriste kon tussen de middag een broodje thuis eten. Dat ook weer 3 jaar lang…..

Maar aan alles komt een einde en zo ook aan de vaste oppas dag van mijn moeder. Onze kleine spruit Juste is gisteren 4 jaar geworden (daarover later meer) en gaat dus nu ook naar school. Oma( en opa natuurlijk) blijft nog tot aan de zomervakantie tussen de middag even komen om een broodje met de kinderen te eten (en om wat strijkgoed te doen, want daar heb ik zo’n hekel aan!) Maar dat is nog 4 weekjes en dan is het echt, echt voorbij. Want na de zomervakantie start de school met een continu rooster en blijven ze op school tussen de middag.. God, begin ik nu sentimenteel te doen ofzo? Tja, het is eigenlijk wel weer een beetje een mijlpaal in ons leventje; Juste gaat naar school en oma “stopt” met oppassen.

Dus bij deze, Lief Moedertje.. Bedankt voor alle fijne oppasdinsdagen, we vonden het erg prettig en de kinderen hebben altijd genoten! Dankjewel!

oot5rcu

Liefs Sandra

4 reacties

  • marietje

    och Sandra wat een mooi verhaal bedankt ,zelfs je moedertje
    / oma wordt er emotioneel van haha maar gelukkig wonen we dicht bij jullie en kunnen we als we willen vaak nog even gewoon komen koffie drinken en dan met de kinderen spelen of oppassen en dat zal heus nog wel eens een keer gebeuren hopen wij, opa en oma hebben altijd met heel veel plezier opgepast en ook de kinderen vonden dat heel leuk . bedankt voor het mooie verhaal .

    liefs van pa en ma.

  • Mary Zevenhuizen

    Ohhhhh nu alweer voorbij? Wat vliegt de tijd. Wij hebben gelukkig nog jaaaaaaren voor de boeg met 4 kleintjes waarvan de 2 jongsten net 1 en 3 weken zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.