Do It Yourself,  Home

Knutselen voor Koningsdag

Knipsel

Woensdag is het weer zover; Koningsdag 2016. De weerberichten voorspellen nog niet veel goeds maar we hopen er toch een leuke dag van te maken! Wil je nog iets leuks knutselen voor Koningsdag (of misschien wel op Koningsdag zelf aangezien het weer niet veel goeds voorspelt)? Ik ben op deze druilerige zondag het Internet gaan afspeuren en heb heel wat leuke ideetjes gevonden. 

Eigenlijk is het vrij makkelijk. Je typt in Google knutselen koningsdag en je krijgt een hele rits aan ideeën. Om je wat te helpen deel ik hier wat leuke tips.

  • Armbandjes maken natuurlijk 🙂 Hartstikke leuk om te doen en met kralen in rood, wit, blauw, oranje en elastiek rijg je de leukste Kingsday armbandjes. Maak het af met een bedel of strikje en je bent helemaal klaar. (tip: doe een drupje blanke nagellak op het knoopje van het elastiek dan blijft het goed stevig vast zitten)

Knipsel

  • Natuulijk hoort bij Koningsdag ook een echte kroon, op de website van Flevokids  vond ik verschillende soorten om te knutselen. Je vindt ze hier.
  • Op knutselopdrachten.nl heb ik een leuke slinger gevonden. Klik hier.
  • Ook vind je op deze website een hele leuke krans  gemaakt van papier. Erg leuk om voor het raam te hangen.
  • Hip en Hot,een website die ik volg heeft hele leuke gratis printeblable koningsdag vlaggetjes. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en heel erg makkelijk om te maken.
  • Op www.kleuteridee.nl staan ook hele leuke knutselideetjes. Want vind je van deze printable?  Leuk om uit te knippen en een kroon mee te versieren.
  • Kom je wel eens op de website van Wendy van Dijk?  Ook hier heb ik ontzettend leuke knutsel ideetjes gevonden. Maar ook gratis printables voor het maken van grappige Koningsdag hoedjes!
  • Ben je niet zo van het knutselen? Maar wil je wel iets doen rondom het thema Koningsdag? Dan print je natuurlijk één van deze leuke kleurplaten uit.

Zoals ik al eerder aangaf zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om te knutselen voor Koningsdag. Hopelijk heb ik je aan wat ideetjes geholpen. Het weer is er helaas toch niet voor om de hele dag buiten te zijn dus ik zou zeggen lekker aan de knutsel of kleur dan maar!

Alvast een hele fijne Koningsdag gewenst!

 

 

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: