Knutselen voor Koningsdag
Do It Yourself,  Home

Knutselen voor Koningsdag

KnipselHet is weer bijna zover! Koningsdag 2024. Hopelijk wordt het een mooie dag met zon. Wil je nog iets leuks knutselen voor Koningsdag. In deze blog staan een aantal leuke ideetjes.

Eigenlijk is het vrij makkelijk. Je typt in Google knutselen koningsdag en je krijgt een hele rits aan ideeën. Om je wat te helpen deel ik hier wat leuke tips.

  • Armbandjes maken natuurlijk 🙂 Hartstikke leuk om te doen. Met kralen in rood, wit, blauw, oranje en elastiek rijg je de leukste Kingsday armbandjes. Maak het af met een bedel of strikje en je bent helemaal klaar. (tip: doe een drupje blanke nagellak op het knoopje van het elastiek dan blijft het goed stevig vast zitten)

Knutselen voor Koningsdag

  • Natuurlijk hoort bij Koningsdag ook een echte kroon, op de website van Flevokids  vond ik verschillende soorten om te knutselen. Je vindt ze hier.
  • Op knutselopdrachten.nl heb ik een leuke slinger gevonden. Klik hier.
  • Ook vind je op deze website een hele leuke krans  gemaakt van papier. Erg leuk om voor het raam te hangen.
  • Hip en Hot, een website die ik volg heeft hele leuke gratis printeblable koningsdag vlaggetjes. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en heel erg makkelijk om te maken.
  • Op www.kleuteridee.nl staan ook hele leuke knutselideetjes. Want vind je van deze printable?  Leuk om uit te knippen en een kroon mee te versieren.
  • Op Pinkelotje.nl vind je ook genoeg leuke ideetjes om te knutselen voor Koningsdag.
  • Ben je niet zo van het knutselen? Maar wil je wel iets doen rondom het thema Koningsdag? Dan print je natuurlijk één van deze leuke kleurplaten uit.

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te knutselen voor Koningsdag. Hopelijk heb ik je aan wat ideetjes geholpen. Gezellig samen knutselen en kleuren!

Alvast een hele fijne Koningsdag gewenst!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.