Home,  Persoonlijk

Boho Trend

Knipsel

Boho Chic, Bohemian, Boho fashion, Boho chic, Bohemian Style en zo kan ik nog wel even doorgaan. De Boho trend zien we tegenwoordig veel voorbij komen. Schreef ik eerder al in dit artikel over sieradentrends volgen of niet. De Boho trend die interesseert mij wel in het bijzonder en ik ben benieuwd waar die nu eigenlijk vandaan komt. In mode, accessoires maar ook interieur komt deze trend voor. Maar waar komt het nu precies vandaan?

Peace, love & freedom

“Anders” zijn is helemaal fashion. Want eigenlijk is een Boho iemand die tegendraads en onconventioneel is. Onconventioneel????  Yep, onconventioneel en dat betekent:

                                   experimenteel, hip, ongeregeld, vrij 

Boho is afgeleid van het woord bohemian. Een ‘bohemian’ wordt omschreven als iemand die er een onconventionele levensstijl op na houdt met weinig ‘vaste banden’ en zich vaak bezig houdt met muziek, literatuur of kunst. Boho, Bohostyle, Bohochic wordt vaak in verband gelegd met de Ibizastyle, logisch want lang geleden was Ibiza het Mekka voor de Hippies en tegenwoordig proef je nog steeds die gezellige, unieke, hippie sfeer. Ibiza wordt ook wel de ‘Original hippie heaven’ genoemd. Daarbij is de Ibiza hippie filosofie: Peace, Love & Freedom. Deze filosofie sluit naadloos aan op de Bohemian levensstijl en dan is het cirkeltje weer rond!

oQN0F3q

Dus, heel simpel gezegd een Bohomian doet eigenlijk gewoon waar hij of zij zin in heeft, volgt lekker zijn of haar eigen weg. De Bohostyle geeft dus aan: alles kan en mag en ook nog eens lekker uitbundig.

Nog steeds Hot

Deze stijl is nog steeds helemaal hot. Het bevat veel natuurlijke elementen zoals leer, hout en natuursteen. Materialen die je goed kunt combineren met de fel gekleurde details, bedels, kwastjes en natuurlijk niet te vergeten de veertjes!

So, check it out en kom maar door met alle vrolijke kwastjes, veertjes en schelpjes.

Uiteraard wat sieraden uit de collectie van SanShine. Momenteel ben ik dol op de veertjes en de schelpjes. Maar de kwastjes zijn ook niet meer weg te denken!

 

Wat vind jij van de Boho Trend?

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.