Home,  Persoonlijk

Bloggen, een maand later..

IMG_3543

Hoe gaat het nu na een maand bloggen. Ja, een maand alweer! Mag ik mezelf nu een blogger noemen? “Goh, wat doe je zoal? “Nou, ik blog”.  Ik vind het gek klinken maar het is eigenlijk wel zo.

4 mei schreef ik mijn allereerste blogpost. Na een paar weken van voorbereidingen, heel veel lezen, een naam bedenken en natuurlijk het belangrijkste, een website maken. Het allereerste artikel ging online…”About Sanshine”.

Wat vond ik het spannend. Hoe zou het gaan? Krijg ik wel bezoekers? Vragen die natuurlijk bij elke beginnende blogger door het hoofd gaan. Nu na een maand mag ik best tevreden terug kijken. Regelmatig schrijf ik een artikel of laat mijn sieraden zien. Al kan dat laatst genoemde wel iets meer aandacht krijgen. Want zoals ik al aangaf in dit artikel, ben ik niet het typje dat op markten of braderieen gaat staan dus die leuke armbandjes mogen wel wat meer gepromoot worden. (Zegt het voort, zegt het voort……haha..) Dus misschien toch eens kijken of ik binnenkort ergens met een kraampje ga staan, dochterlief wil vast wel mee, aangezien zij het heel leuk vind om dingetjes te verkopen….

Maar goed, ik dwaal af… Wat heb ik veel geleerd over het blogwereldje. Woorden zoals vloggen (een vidoeboodschap) en ploggen (een fotoverzameling, sommigen bloggers posten dagelijks een blogpost met een verzameling foto’s van die dag, als een fotoverslag van wat ze hebben meegemaakt.) kwamen dagelijks voorbij. En de zinsopbouw in de teksten? Klinkt het wel goed, leest het lekker weg, wat zou een ander ervan vinden? Doe ik het wel goed? Maar wat is het ontzettend leuk om reacties op je blogartikelen te krijgen en daar doe je het natuurlijk ook voor! THX allemaal! Daar ben ik heel blij mee!

Zo zijn er ook nog de statistieken, elke keer weer even checken hoeveel bezoekers er zijn geweest en hoeveel weergaven, het werd bijna een obsessie….

In ieder geval is het een hele leuke hobby; ik kan leuke artikelen schrijven en mijn sieraden collectie laten zien.. en dat is gewoon hartstikke leuk om te doen!

Misschien heb je nog leuke ideeën waar ik over kan schrijven of tips? Bijvoorbeeld over de schrijfstijl of de opbouw van de teksten? Laat het me weten! Ik sta open voor alle feedback!

Liefs Sandra

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.