Home,  Persoonlijk

Welkom in mijn leven #1

IMG_3538[1] 

Welkom in mijn (ons) leven #1! En maak als eerste kennis met onze goudvissen, haha! In ieder geval leek het me leuk om je af en toe een kijkje te geven in mijn leven. Al is dat echt niet altijd reuze spannend…..

Benieuwd wat ik afgelopen week heb gedaan? Lees dan gezellig mee!

Zondag was het 1e Pinksterdag, eindelijk eens mooi weer en deze dag hadden we niets in de planning staan. We hebben heerlijk van de zon genoten en ik heb gezellig met dochterlief gefröbeld. Zij heeft leuke veeroorbellen gemaakt en ik was bezig om van kantlint armbandjes te maken, het resultaat is erg leuk geworden, zoals je hier kunt zien.

IMG_3461IMG_3449

Maandag, 2e pinksterdag, lekker een extra dagje vrij! We waren uitgenodigd voor een BBQ bij vrienden. De IPad hadden we meegenomen. Soms is dat apparaat best wel eens handig!

IMG_3462

Verder ben ik vergeten een foto te maken van de BBQ en het lekkere eten (vooral de eigen gemaakte spekspiesjes van Manon, mjammie!) Tja, moet er nog even inkomen dat ik een week wilde vastleggen voor m’n blog…..In ieder geval was het erg gezellig!

S’avonds liep ik over van inspiratie en ben wat artikelen gaan tikken en voorbereiden. Ik had immers al een paar dagen geen blogpots meer geplaatst…. (wel sieraden maar geen andere onderwerpen) dus hoogste tijd om weer iets leuks te plaatsen! Lees hier de blogpost over mysterieuze gaatjes.

Dinsdag moest ik weer vroeg op om te gaan werken, de kindjes konden nog lekker even blijven liggen want ze hadden een extra dagje vrij. Mr. G zou ze later naar opa en oma brengen om daar te gaan spelen.

Je ziet, als ik moet werken, dan gaat het wekkertje errug vroeg…Knipsel

Woensdag moest Kriste eigenlijk weer naar school, ze was ziek dus bleef een dagje thuis. Juste mocht die ochtend weer gaan oefenen en ging op z’n loopfiets naar school.

IMG_3467Knipsel

S’middags hebben de kindjes gezellig samen op justes kamer met de duplo gespeeld. Kriste was zo ziek niet meer….

IMG_3471

Donderdag was toch wel een beetje een spannende dag. Mijn collega en ik kregen onze trainer van de cursus die we volgen op “visite” op onze peutergroep. Dat was het laatste onderdeel van onze training, OGW, opbengst gericht werken met jonge kinderen. Ze ging kijken hoe wij een activiteit met de peuters deden en het daarna bespreken. De hele week had ik me er niet druk om gemaakt maar donderdagochtend werd ik toch wel wakker met heel veel kriebels in m’n buik. Je word tenslotte wel beoordeeld op je werk en er gaat even iemand lekker boven op je lip mee zitten kijken….. Maar, met vlag en wimpel geslaagd! Joehoe, weer een certificaat in the pocket. Ik kan nu dus groepsoverzichten en groepsplannen maken voor mijn peutergroep, de details bespaar ik je maar…..

Knipsel

Vrijdag ging ik s’ochtends nog even werken en bracht Mr.G de kids naar school. Juste ging ook weer een dagje wennen. S’middag mocht kriste alleen naar het speeltuintje (loslaten noemen ze dat…haha) En ging ik met Juste ook even naar de speeltuin.

Knipsel

 Zaterdag gingen we naar de Julianatoren.  We hebben een abonnement dus we besloten pas rond 15:00 uur even te gaan. Het viel gelukkig mee met de drukte. En geen lange rij bij de achtbaan!!

. IMG_3494[1]IMG_3500[1]

Zondag bezochten we een “kinderinstapdag” op kartbaan Eefde. Er waren allerlei activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zoals Abseilen, springkussen, uiteraard karten en een auto beschilderen. Super leuk om op een auto verf te kwakken!

IMG_3523[1]IMG_3527[1]

Dat was een weekje uit mijn leven.

En? Hoe was jouw week?

Liefs Sandra

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.