Winkelwagen

bang
Persoonlijk

#30DayBlogChallengeNl Ik ben bang voor……

Vandaag eentje van de #30DayBlogChallengeNL lijst. Ik ben bang voor…. lees maar lekker verder zou ik zeggen. 🙂 

Bang voor spinnen, muisjes of achtbanen?

Een spin op de muur? Ik pak hem op en zet hem weer veilig in de tuin. Een muisje onder de kast, ik spring niet gillend op tafel maar probeer hem (of haar) voorzichtig naar buiten te jagen. (Al pak ik hem liever niet op) Vliegangst? Nuh. Hoogtevrees? Niet echt. Achtbanen? Nope. Bloedprikken? Nee. Tandarts dan? Ook niet.

Bang in het donker?

Nou, een klein beetje. Ik ben niet echt een held als ik s’avonds laat alleen naar huis moet fietsen. Maar door de kickboks lessen heb ik mede geleerd wat ik moet doen als ik bijvoorbeeld van m’n fiets getrokken word. Waarschijnlijk geef ik alle stoten en trappen die ik geleerd heb.. hahaha.

Bang voor slangen?

Als je me echt bang wilt maken dan moet je met een slang aan komen. Dan loop ik heel hard weg. Ik krijg al kippenvel als ik dit zit te typen. Brrrr…

rattelslang

Ken je dat programma van vroeger? Van Rolf Wouters,  Now or Never. In dat programma werden kijkers met bepaalde fobieën of angsten uitgedaagd om tegen grote geldbedragen “hun angsten” te overwinnen. Ik zal nooit de aflevering vergeten waarin een meisje de uitdaging aan ging om voor een bepaald geldbedrag een paar minuten in een bak met slangen te gaan liggen. IEIEIEIEIIE. Nee, dat zou ik dus noooooooit doen.  Die enge ogen en glibberige huid. En dat geslis. Yek. Oké, nu weet je waar ik bang voor ben. Nu wil ik het natuurlijk ook van jouw weten!

Waar ben jij bang voor? 

 

This article has 5 comments

 1. marietje

  nou het valt met jou wel mee jij bent haast nergens bang voor , ja slangen vind ik ook eng, en verder ben ik niet zo bang uitgevallen zelfs onweer vind ik niet eng ,
  maar erge storm vind ik wel eng .

 2. marietje

  ja daar heb je gelijk in, de laatste tijd is de onweer toch wel erg heftig en angstig .

 3. Yvonne

  Natuurlijk ben ik ook bang van slangen maar ook van spinnen en muizen moet ik niks hebben. Ik ben vooral bang in het donker, dat komt doordat ik heel vaak enge dromen heb en dan echt het licht aan moet doen, zo angstig wordt ik dan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: