workshop sieraden maken
Blog,  Persoonlijk

Foto’s en verslagje workshop “armbandjes maken”

Al eerder kondigde ik aan dat ik een workshop ging geven. (klik hier om terug te lezen).  Vrijdag 17 maart was het zover en vond de workshop plaats in de vergaderruimte van het buurtcentrum. Natuurlijk had ik gezonde spanning want deze workshop stelde ik elke keer uit… Hoe kan het toch altijd dat iets waar ik best wel tegenop zieof nerveus voor ben zich ontpopt tot iets ontzettends gaafs!

Prettypretty kralen 🙂

Deze workshop werd onder andere mede mogelijk gemaakt door de kralen webshop Prettypretty. In deze webshop koop ik regelmatig onderdelen en kralen. Met Lisette, de eigenaresse van PrettyPretty, had ik een leuke mailwisseling over een eventuele samenwerking. Ze stelde dan ook een heel fijn en mooi pakket samen met ontzettend prachtige kralen, bedels en materialen.
workshop sieraden maken

Je kunt mij niet blijer maken met zoveel mooie spulletjes….Aangezien ik natuurlijk gezonde spanning had voor de workshop kon het vast en zeker niet verkeerd gaan met al die leuke kralen! Nogmaals bedankt Lisette!

Aankleding

Naast kralen aanschaffen moest ik ook denken aan leuke schaaltjes voor op tafel waar ik de kralen in kon doen. Maar Maar ook scharen, tangetjes en iets lekkers. Het basismateriaal wat elke workshop weer terug komt heb ik nu in huis. Anyways, vrijdag 17 maart om 14:00 begon de workshop. Ik was natuurlijk al een uur van te voren aanwezig zodat ik ruim de tijd had om de spulletjes allemaal klaar te leggen. Ik vond dat de aankleding goed gelukt was en naar mijn idee wat het uitnodigend genoeg om aan de slag te gaan.

workshop sieraden maken

En de workshop is begonnen!

Rond 14:00 was iedereen binnen, ik steld me en hield een korte uitleg. Iedereen mocht twee armbandjes maken, geregen op elastiek. En de workshop kon nu echt beginnen! Iedereen ging dan ook direct aan de slag met in de bakken te neuzen en het aanbod van kralen en bedeltjes te bekijken. De kralenborden werden ook goed benut en de leukste ontwerpjes kwamen te voorschijn. Ontzettend leuk om te zien hoe iedereen lekker druk bezig was. Maar ook ik was druk. 🙂 Ik hielp met bedeltjes bevestigen, elastiek knopen moest natuurlijk ook nog foto’s maken! Ik kan je zeggen dat het best wel pittig was. Haha. Maar heel erg leuk om te doen!

workshop sieraden maken

Het eindresultaat!

Ik was stiekum erg benieuwd naar het eindresultaat. Maar oh, wat heeft iedereen leuke armbandjes gemaakt! En ook heel verschillend. Ontzettend leuk om te zien. De mensen ging enthousiast en blij naar huis. Zoals ik zo links en rechts hoorde vonden ze het een geslaagde en leuke workshop. Zeker voor herhaling vatbaar! Ook mij gaf het een bult energie!

workshop sieraden maken

Er staat alweer een volgende workshop gepland :). Niet in het buurtcentrum maar in een super leuke kinderwinkel in Apeldoorn, Skolekids. Deze workshop is op 13 mei en zal een moederdag thema hebben!

Wil jij ook een keer een workshop volgen? Laat het mij dan weten door een mailtje te sturen naar sandra@sanshine.eu.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.