Sieraden meenemen op vakantie
Blog,  Do It Yourself,  Lifestyle,  Sieraden

Hoe kun je het beste je sieraden meenemen op vakantie?

Hieha vakantie! De vakantieperiode staat weer voor de deur. Wanneer je op vakantie gaat wil je het liefst zoveel mogelijk sieraden meenemen. Maar soms is het lastig om je sieraden zo mee te nemen dat ze niet in de knoop raken. Hoe je dat het best kan doen? Lees vooral even verder.

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

Sieraden makkelijk meenemen op vakantie

Het is (bijna) vakantietijd en dan wil je natuurlijk je mooiste, leukste en fijnste sieraden meenemen. Vaak raakt dan het 1 en ander in de knoop in je toilettas of koffer. Dus het veilig meenemen van je sieraden op reis kan best een uitdaging zijn! Gelukkig zijn er verschillende handige tips en trucs die je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je sieraden georganiseerd blijven.

1. Minimaliseer en kies verstandig

Tja, makkelijk gezegd dan gedaan, want heb je een uitgebreide collectie van sieraden dan is het voor op vakantie best een uitdaging om te kiezen wat je meeneemt. Voordat je begint met inpakken, kies je enkele stukken uit die je echt nodig hebt en die goed passen bij de outfits die je meeneemt.

2. Gebruik sieradenorganizers

Investeer in sieradenorganizers zoals kleine etuis, sieradendoosjes of reisrollen. Deze handige accessoires zijn speciaal ontworpen om je sieraden veilig te houden en te voorkomen dat ze in de knoop raken.

Bekijk dit filmpje voor nog meer tips!

In dit filmpje (hij is al van 2015) vertelt Marloes van Straaten van Budgetproof.nl een aantal handige lifehacks over het meenemen van je sieraden op vakantie.

Welke tip ga jij gebruiken?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.