Een nieuw jaar
Blog

Happy New Year!

Jongens, wat hebben we een gek jaar achter de rug. Een jaar met heel veel thuis zitten. Thuis werken, thuis blijven, horeca dicht, weinig etentjes buiten de deur en thuisonderwijs.

Na een hele lange tijd weer even een korte update op SanShine. Een mooi moment om dit nieuwe jaar in te luiden met een nieuwjaarswens. Ik hoop dat je ondanks een gek oud en nieuw, zonder vuurwerk en zonder feestjes toch een mooie jaarwisseling hebt gehad. Laten we dit jaar dan ook heel snel achter ons laten en vooruit kijken naar een mooi, nieuw, gelukkig en ook vooral gezond jaar!

Plannen voor SanShine

Ooh ik roep en wil het al zo lang. SanShine uitbreiden naar een stijlvol, eigentijds, hip en succesvolle sieradenlijn. Anders zijn dan anderen is een uitdaging, want ja er zijn tal van sieradenwebsites in Nederland (in de wereld) Ik ben dan ook zoekende naar net dat wat SanShine anders maakt, wellicht aangevuld met accessoires zoals tassen, portemonnees, maar ik zit ook te broeden op bijvoorbeeld op zelfgemaakte stickers of kaarten…. Lieve mensen ik houd jullie op de hoogte.

Voor nu en heel fijn, geweldig, verrassend, mooi, gezond en gelukkig nieuw jaar gewenst!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.