Sandra van SanShine Jewelry
Blog,  Persoonlijk

Even opnieuw voorstellen; Hoi, ik ben Sandra van SanShine Jewelry

Sandra van SanShine Jewelry, dat ben ik! Welkom in de wereld van handgemaakte sieraden en unieke accessoires en een passie voor creativiteit. Met mijn webshop, SanShine Jewelry, heb ik een plek gecreëerd waar liefhebbers van prachtige sieraden hun hart kunnen ophalen.

SanShine Jewelry

Mijn liefde voor creativiteit heb ik omgezet in een leuke webshop. Ik heb altijd al een passie gehad voor het maken van mooie dingen, dit ging hem vooral zitten in tekenen en schilderen totdat er kralen op mijn pad kwamen. De laatste jaren is daar ook de liefde voor bullet journalen en art journalen bijgekomen. En sinds de laatste tijd heb ik weer iets nieuws ontdekt, daarover vertel ik in een andere blog meer over.

Sandra van SanShine Jewelry

De vaardigheden en technieken op het gebied van sieraden maken heb ik verfijnd door middel van jarenlang experimenteren met verschillende technieken en materialen. Met SanShine probeer ik een mooie collectie handgemaakte sieraden te maken die variëren van opvallende armbanden tot oorbellen. Wat deze sieraden zo bijzonder maakt, is niet alleen de hoogwaardige materialen die ik gebruik, maar ook de zorgvuldige aandacht voor detail en liefde die in elk sieraad wordt gestopt.

Sandra van SanShine Jewelry
Sandra van SanShine Jewelry

Elke item maak ik met liefde en toewijding. Ik haal inspiratie uit de natuur, seizoenen, tijdschriften of gewoon wat er in mij op komt. Elk sieraad die je koopt wordt met zorg verpakt zodat het een feestje voor je is om te ontvangen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.